štvrtok 16. októbra 2014

Postele rozmer 120x200

DOLMAR Manželská posteľ Roma FARBA: Antracit, ROZMER : x 2cm. CONCEPT PRO horizontálna Farebné prevedenie: Biely lesk, ROZMER : x 2cm. Patríte medzi rozvalovače?


Ponúkame pre Vás posteľ v rozmere 200x12 ktorá bude pre Vás tým pravým! Pokiaľ máte záujem o iný rozmer , tak sa pozrite do .

Rozmer lôžka: 140x200cm. Skladové zásoby v rozměrech 120x2- rychlé a spolehlivé dodání po celé ČR! Varianty prevedenia: smrek, buk, dub. Posteľ masív Bára 120x200cm. Patříte mezi rozvalovače?


Nabízíme pro Vás postel v rozměru 200x12 která bude pro Vás tím . Základná posteľ z programu Easy plus ponúka klasický rám v dekore dub San Remo. Veľmi dobrá stabilita na oceľových nohách.

Vyspíte se v nich královsky sami nebo pohodlně ve dvou. Máte rádi moderní, jednoduchý styl a kvalitní provedení? Kvalitné postele z čistého dreva vnútorný rozmer 1x 2, vám prinášame vďaka najmodernejšej technológii výroby, postele z masívu ktoré svojím dizajnom . Každý si zaslúži nadbytok pohodlia a luxusu. Tieto vlastnosti by mali byť súčasťou každého interiéru. Predovšetkým odpočinok je veľmi dôležitý, preto by vaša.


V naší nabídce najdete jak postele z masivu, tak . Lůžko o rozměru 120×2cm. Basic flex front v pevnom ráme a matrac s rozmerom 120x2cm. Poznámka, uvedená cena bez roštu a matraca, možnosť dokúpiť. Materiál, DTD laminovná. Manželská postel je dominantou každé ložnice, a proto pro Vás máme velký výběr postelí z masivu, čalouněných, Boxspring či z LTD za výhodné ceny.


Jednolôžkové, dvojlôžkové a manželské postele do spálne s úložným priestorom i bez neho alebo pohovky na spanie zoženiete v IKEA aj on-line. V Sconte nájdete postele všetkých typov a veľkostí do klasického aj moderného bytu. Samozrejmosťou je ponuka kvalitných matracov a roštov.


Rošt je potrebné umiestniť do postele so stredovou lištou.

Máte manželskou postel v rozměru 160x2nebo 180x2nebo jednolůžko 90x2či lůžko 120x2nebo 140x2a nejste si jisti, jaký rozměr roštu do . Vyrobená z bukového masívneho dreva hrúbky mm. Praktické uložení hraček, učení či oblečení za výhodné ceny. Popis: Masívní smrková postel , rozměr pro matraci 120x200cm, . Jednolůžko vskutku královských rozměrů – to je postel o rozměrech 120x2cm. Jestli se rádi roztahujete, je to ta pravá pro vás i vaše polštáře.


Cena postele je bez matrace, kterou lze u nás zakoupit o rozměru 120x2cm. V ceně postele je započítán deskový rošt s průřezy na odvětrání matrace. Cena je včetně laťkového roštu bez matrace.


Predám posteľ rozmer 1x 2. Komplet aj s lamelovým roštom plus matrac ( používaný cca pol roka). Pôvodná cena za komplet 4€. Tato postel je dodávána s roštem a bez matrace.


Hloubka pro uložení matrace je 6cm. Možnost dokoupení úložného šuplíku pod postel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.