piatok 31. októbra 2014

Oprava preliačin trnava

Pozrite si FOTO NAŠICH PRÁC! Opravili sme stovky áut technológiou PDR (Paintless Dent Removal, USA) a opravili sme tisíce . Skúsenosti som nadobudol hlavne v zahraničí, vo Francúzsku a Nemecku,. Preliačiny - opravy karosérií profesionálnou technológiou.


Oprava karosérie bez poškodenia laku.

Opravujeme malé aj veľké preliačiny po krupobití, parkovaní a pod. Chýba: trnava cena opravy auta po krupobití krupobitie ilava preliaciny preliaciny vranov pdr metoda vyklepanie kapoty Podobné vyhľadávania AUTOCOMODEX TRNAVA, spol s. Nové prostriedky a laky na opravu takmer úplne odstránia poškodenia. Odstraňovanie preliačín na karosérii bez lakovania, oprava poškodenia . Nepozornosť s nákupným košíkom, či nešťastný manéver pri parkovaní a už máte na vozidle poškriabaný lak.


Opravte si preliačeniny na svojom aute. Pops a Dent je jednoduchý a pre jeho skvelý účinok je čoraz viac obľúbený u zákazníkov či v .

Sme firma zaoberajúca sa opravou automobilov po krupobití a opravou preliačin po neopatrnom. Ide o novú a šetrnú metódu, . Pripojim malu subotazku. Na zadnom blatniku mam skrabanec az na plech, akoby tam fakt husto . Opravy preliačin bez poškodenia laku. Máte preliačiny alebo nerovnosti na karosérií? Roman Mol vám opraví vašu . Sada obsahuje: - reverzné kladivo na menšie i veľké preliačiny , dá sa použiť aj ako ručný vyťahovák (foto),.


PDR – Paintless Dent Repair, čo v . Prenosna PDR lampa ktora sluzi na opravu preliacin, alebo aj pri lesteni karoserie - led pasiky, zapinaju sa . Prehľad autoservisov, opravy všetkých typov automobilov, autorizovaných servisných centier, diagnostika. OPRAVA AUTOMOBILOV PO KRUPOCH A NEOPATRNOM PARKOVANÍ - PDR, microjob. TECHNOLÓGIA PDR spočíva v postupnom vytláčaní preliačin profesionálnym náradím z vnútornej strany.


Interiérové, exteriérové, tepovanie, čistenie kože a dezinfekcia parou. Leštenie laku a svetlometov. Predaj a servis motocyklov, opravy všetkých značiek a typov motocyklov, pneuservis,.

Unikátne metódy opravy plastov za pomoci bezvzduchového zváracieho prístroja v spojení s. Zaoberáme sa profesionálnou opravou preliačin na karosériách áut. Sada je určená na opravu preliačin bez poškodenia laku na väčších plochách, . Firma ALUMAN CENTRUM sa venuje servisu, opravám automobilov všetkých značiek, oprava vozidiel po havárii, oprave laku - preliačín na karosérii, ako aj . Nájdete v kategóriách: oprava a údržba. Zaoberám sa opravou preliačin na karosériách technológiou PDR, bez. Mechanické opravy áut, karosárske práce, elektrické práce v autách, . Dopyt: remeselné práce, oprava preliačín plochej strechy, Levice - už pred vami.


Poloha na mape, telefón, otváracia doba. Trnava realizovaná oprava porúch okamžitou. Sluzby ( oprava karoserie po havarii - VW Polo) boli vykonane neuveritelne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.