štvrtok 2. októbra 2014

Pizza brezno barbaricum

Poloha mesta na hranici Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria je ideálnym miestom pre turizmus. Prídte ochutnať naše talianske špecialitky k nám do Barbarica alebo. Kliknite a zistite viac! V Brezne nie je veľa možností kde sa najesť ale Barbaricum odporúčam Chutné jedlo. Pizza Európske Stredoeurópske.


S tetou Lenkou sa vybrali do Brezna do pizzerie Barbaricum na pizzu , potom na šmolko zmrzlinu a na príjemnú prechádzku mestom. Deťom sa akcia páčila a . Brezno , Zlatý bažant x, 2m, JZ. PIZZA ŠPICA adres bilgileri:. Ponuka pizze , kuracích a teľacích kebabov, nealkoholických nápojov. Prevádzkovanie reštaurácie - ponuke pizze , rôznych druhov jedál a nápojov.


Restoranlar) - Liptovsky Hradok. Návštevníkom ponúkne pohľad na tvorbu prostredníctvom niekoľkých desiatok diel zhotovených viacerými technikami. Obedové menu PIZZERIA BARBARICUM - ROZVOZ.


Milan Lapin - mäso údeniny. Spravodajstvo, ponuka kultúrnych a športových podujatí, katalóg firiem, inzercia a aktuálna ponuka denného menu. Ristoranti a Liptovsky Hradok.


Pizzería Europea De Europa Central.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.