utorok 22. júla 2014

Obyvacka vo vintage style

Túžite po bývaní, ktoré by malo za svojim nábytkom a štýlom príbeh? Táto obývačka s vintage nádychom preferuje biele steny v kombinácii s . Už to nie je len o provensálskom štýle , ale i retro zariadení alebo . Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Osvetlenie do obývačky.


Vintage truhlica na klenoty, drevená, 66x38xcm.

Ide o viac než len vlastniť staré veci. Miešajú sa tu veci moderné a starodávne, používajú . Ako môžete vidieť, biela sa v retro štýle objavuje takisto dosť často ako . Možno je to jeho vkusnou výzdobou, možno tým, že nám pripomína detstvo . Dekorácie a doplnky do obývačky a pracovne v vintage štýle vytvoria u vás doma dokonalú atmosféru. Vyberajte z viac ako dizajnových značiek. Všetky dizajnovky máme skladom.


Tento štýl naozaj nie je pre každého.

Svetlé alebo tmavé odtiene? Pri výbere aká farba sa hodí do obývačky je potrebné zvážiť dve najdôležitejšie kritéria. Základom provensálskeho štýlu obývačky sú rustikálne prvky a istý druh vintage. Retro Coca Cola podnos 480x310x1červená.


OBÝVAČKY PRE ŽIVOTNÍ STADIČKY A RETRO STYLE SOFA. Sada nábytku pozostávajúca z pohovky a kresla v retro štýle bude krásnym doplnkom interiéru. Mladá žena hľadala pokoj, pohodu a krásu prírody.


Je to určite skvelý doplnok do vašej obývačky alebo spálne. Lustre sa dajú použiť prakticky do akejkoľvek miestnosti s dostatočnou výškou stropu - moderné lustre sa hodia napríklad do obývačky v modernom štýle , . Obývacia izba tvorí jadro celého domu, či bytu. Trávime v nej veľa času s. Moderné komody pod TV do obývačky na predaj za super cenu. Tapety do obývačky s peknými motívami, ktoré vyzerajú úžasne z blízka aj z ďaleka. S kobercom v marockom štýle , vintage stoličkami a stolom IKEA.


Morskú atmosféru bytu podtrháva aj surf, ktorý je dominantou obývačky. Ponúkame kvalitné výrobky a príslušenstvo v kategórii do obývačky za výhodné ceny. Vliesová moderné tapeta na stenu Home style modern surfaces,.


Bytové doplnky a dekorácie.

Vidiecky štýl, vintage francúzsky, provensálsky i Shabby Chic nábytok, bytový textil, do kuchyne, záhrady. Popis: Krásny izbový byt vo vintage štýle. Má vstupnú chodbičku, oproti je samostatná kúpeľňa a samostatné WC. Vpravo je krásna obývačka , . Vyberte si zo širokej ponuky lacných stojacích lámp do obývačky za výhodné.


U nás máme veľký výber klasických lámp, lámp v retro štýle , ale nájdete tu aj . Kreslá do kancelárií vo vintage štýle sú ako stvorené pre pracovné dobrodružstvá plné jednaní a rozhovorov. Alebo pokiaľ by Vám stačili tri spálne tak môžete mať obývačku o veľkosti až m2. Dubový nábytok do obývačky a jedálne vyrobený modernou technológiou, ktorá zabezpečí. Moderná kožená jedálenská stolička v retro štýle (STATIV).


Nová séria pohoviek LIDHULT je tu pre vaše pohodlie a prináša kombináciu tradičného štýlu a modernej flexibility. Dizajnér Henrik Preutz nám prezradil, prečo . Stolík je zhotovený v retro štýle z masívneho dreva Sheesham. Konferenčné stolíky z masívu do obývačky aj kancelárie u nás dostanete za nevídané ceny. Tmavé farby, minimum nábytku, zato maximum elektrospotrebičov a technických hračiek, o ktorých ste ani netušili, že existujú. Daliborovi Daňkovi (30) páčil odjakživa,.


Hudobníkovu obývačku spestruje staré rádio, zbierka gitár a . Veľmi sa hodí k modernému historizujúcemu štýlu a vintage. Odporúčame ju použiť na steny do svetlých priestorov, vtedy dostane tú správnu . Modré obývačky inšpirované morom a plážou. Krásny dezertný tanier inšpirovaný vintage štýlom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.