pondelok 7. júla 2014

Ldpe hadica

Hadica je čierna a UV stabilizovaná, čo zabezbečuje odolnosť a dlhú životnosť. Vhodná na zavlažovanie, pre . Hadica slúži ako nekonečné vrece na upratanie suti a ďalšieho stavebného materiálu. Ve srovnání s PE 8 nebo PE 1je PE-výrazně mekčí, což . MPa, hrúbka steny mm, vonkajší Q mm.

Hadica je určená pre rozvod vody v záhrade a pri zakladaní podzemnej . Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom bezpečný a vysoko flexibilné produkt na. HDPE spojovacia hadica mm – PN6. Hadica 32x0mm - cena za 1bm narežeme podla potreby. LDPE PE-hadica do tlaku max. Balení, - kg role, dle přání.


Možnosti, čirá, černá, zpevňěná, kluzná, . PE LD hadica - PE LD hadica rezaná - PE LD hadica skladaná - PE LD polohadica - PE LD plocha fólia.

Ve standardním provedení jsou kluzné a . Pružné připojovací potrubí 20mm, tlakové řady do bar alebo MPa. Především pro připojovací . Druhy : PE fólia plochá, PE hadica , PE hadica rezaná, PE hadica zakladaná. PP folie slouží především . Jedná se o tunel z folie, jehož konce. Vlastnosti: dlouhá životnost, snadné spojovací možnosti, . Vodovodná hadica pre tlakový rozvod vody v závlahovom systéme.


Hadice - čirá Nekonečný rukáv vhodný na balení, nebo výrobu sáčků a pytlů, i v barevném provedení. Porovnat: Porovnání parametrů. PVC hadica na vodu priečnou textilnou výstužou mm. Fixační bublinková folie. Nejlepe kdyby hadice sla kratit na metraz a tech 70m bych mel v. Kód produktu: 20x2mm x 200m.


Ventily a příslušenstvíVentilové šachticePE potrubíSpojovací materiálČerpadlaZahradní hadice a doplňkyNářadí pro zahrádkářeDekorace pro. BALMA - MÜLLNER Kancelária a sklad.

Bratislava - Žabí majer. Otváracia doba: Po - Štv: - 16. Predávame len na cele metre. Vzduchotechnické hadice - pro chemikálie.


Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Mne sa tie rucne dotahovane spojky moc nepozdavaju. Hadice - rukáv polyethylénová se používá na balení, nebo pro výrobu sáčků, pytlů a pod.


Odměříme Vám jakékoliv množství, nebo zašleme celou roli. Identifikácia objednávky: Identifikácia zmluvy: Názov odberateľa: Obec Hranovnica. Prevedenie hadica , polohadica .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.