pondelok 14. júla 2014

Den dopravy zdarma 2016

Vyriešte svoje Vianoce v pokoji a to prostredníctvom internetu bez tlačenice a bez poštovného. Doprava zdarma na českých eshopech se asi bude ještě opakovat. Vyřešte Vánoce v klidu na internetu bez tlačenic a bez poštovného. Pozrite si výsledky na nasledujúcej infografike. I v letošním roce si srovnáváč cen Heureka.


Zapojili jste se se svým e-shopem?

Rekordní počet zapojených e-shopů a provedených nákupů, a tím i nejvyšší tržby. Podmínkou dopravy zdarma je, aby zákazník utratil minimálně 3korun. Jako každý rok pořádá HEUREKA. Deň dopravy zdarma sa uskutoční v utorok 15.


Den dopravy zdarma připadá v letošním roce na 15. Využijte jedinečné nabídky a nakupte dárky s dopravou ZDARMA a předstihem. Nakupujete radi na internete, pretože je.


E-shopy s dopravou zdarma . Jakou máte letos úspěšnost v akci den dopravy zdarma od heureky?

Nejlepší za ty roky co akce běží. A to jsme se do akce poprvé . Užijte si s námi den dopravy zdarma od 15. Vážení zákazníci, ve spolupráci s Heurékou jsme pro Vás připravili DEN DOPRAVY ZDARMA.


I letos jsme se rozhodli dát vám vánoční dárek už v listopadu. Ani k malým nákupům v minimální hodnotě 3Kč . Akci jsme prodloužili až do 16:00! S RealGeekem jsme se opět rozhodli přidat k celorepublikové akci Den Dopravy Zdarma ! Také letos mohou zákazníci tuzemských internetových obchodů při předvánočních . Nákupy na internetu se zpravidla vyplatí tehdy, než přijde řada na dopravné.


V takovém případě se vám . Nákupní portál HEUREKA vyhlásil termín teto akce. Dnes máme DEN DOPRAVY ZDARMA ! Platí pouze dnes a zítra do 12:00. Vstoupit do e-shopu BabolatStore.


Udělejte si radost a oslavte s námi nakupování na internetu! Tak jako každý rok, tak i letos jsme se zapojili do akce DEN DOPRAVY ZDARMA. Kč a získejte poštovné po celé České . Tak to beru,“ i takhle o dni dopravy zdarma na Heurece smýšlí vaši klienti.

Nakupte u nás plenky, doplňky či bambusové oblečení v hodnotě nad 3Kč, dopravné od nás dostanete jako dárek! Bambino, Okay, Tescoma, ZOOT či Pilulka. Už onedlho si budete môcť nakúpiť online počas hodín s nulovým poštovným. Získejte až provizi v pěti kampaních během . Dne dopravy zdarma můžete i vy opět ušetřit na dopravě při .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.