štvrtok 17. júla 2014

Retro oblečenie 70 roky

Najväčšia požičovňa masiek - Bratislava. Masky na karneval, halloween masky, karnevalové masky pre deti a dospelých - široký výber, predaj a poradenstvo. Pre vašu party - retro party - 70.


Parochňa - 70s Flick - hnedá. Ste pozvaný na párty v štýle 70.

Ve skvele padnúcu košeľu 70. Dekorácia na stenu - ´s Disco - Let´s BOOGIE - ks, x 165. Disco set -dielny ´s Star Man parochňa a okuliare. Keď povieme slovo “ retro party” a retro oblečenie , prvé, čo každému napadne sú široké bodkované sukne a. Potom si predstavte oblečenie detí kvetov, veľké kučery, postupne zostrihané vlasy, bohémsky spôsob . Zde jsme pro Vás vybrali z naší nabídky vše, co můžete uplatnit na retro párty ve stylu módy 70.


Nezapomeňte na vhodnou paruku, klobouk, brýle . Kostýmy V této kategorie je 1produktů.

V najobľúbenejšej kategórii, ktorá sa nazýva disko a retro kostýmy nájdete. Som pozvaná a mám takúto. Ale to je asi pre teba ďaleko, . Predám raz oblečené spoločenské šaty. Dám k tomu aj spodnicku. Je vhodný na akúkoľvek párty v štýle retro , alebo disco párty.


Pojmy spojené s týmto produktom:biely retro kostým, zlatá, karneval, párty, oblečenie , 70. Jedinečné retro nohavice strihané do zvonu. Hodí sa na retro večierok aj hippie párty.


Retro šaty 80te roky , nie sú strečové. Inšpirujte sa, ako nosiť 70. Pánský kostým `s zahrňuje biele nohavice, biele sako so zlatým lemovánim , časť čiernej. Móda sa vracia o krok späť: Privítajte -te roky ! Ak ste sa doteraz nezaujímali o oblečenie maratóncov a bežcov na . Hit storočia ponúka televíznemu divákovi tri základné prvky: súťaž hitov. Vintage MódaRoztomilé Oblečenie.


Roky Dvadsiateho Storočia, Nohavice, Recepty, Dámska Móda, Žena.

Iba jeden kus, originál! Stačí zavesiť dekorácie a. Stolovanie ´s 80´s Disco. Tentoraz sú to búrlivé a uvoľnené 70.


Pre retro šaty -tych rokov bol typický vsadený alebo zvýraznený pás, ktorý aj z chlapčenskej postavy dokázal vytvoriť sexi krivky. K šatám sa nosili krátke . Na skvělé retro kousky se podívejte. V tomto prípade sa môžete s oblečením naozaj vyhrať. Prídu ešte niekedy do módy? Rock´n Roll, Funky, Disko, 70.


Ak vám chýba svojské čaro tohto obdobia a chcete si zatancovať na už . Party v štýle retro : V L. Mikuláši sa vrátia v čase o rokov späť! Mechanizácia v stavebníctve v 70. Výrazné retro náramky vykúzlia eighties look takmer z každého oblečenia. Retrom nazývame obdobie od nejakých 20. Netrvalo dlho, kým sa k nám opäť vrátila móda zo -tych rokov.


Jedným z najznámejších prvkov retro módy sú rozšírené spodky nohavíc.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.