pondelok 28. júla 2014

Brokolicová omáčka na cestoviny

Dáme variť osolenú vodu na brokolicu aj na cestoviny. Ako vždy,pripravíme si suroviny. Cestoviny uvaríme ale v tej vode v čom sme robili brokolicu.


Pridáme viac vody, troška . Iná verzia ako jesť brokolicu , len mám ešte rezervy v syrovej omáčke. Hľadáte recepty na prípravu cestovín s brokolicou ? Vyberte si z ponuky najlepších receptov na cestoviny s brokolicou online. Výborná omáčka k těstovinám!


Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Ja mám iba takú hodne chytrú omáčku - dam variť cestoviny , začnem čistiť brokolicu. Ku cestovinám pridam najskôr spodnú časť brokolice , ku koncu varu . Pre ďalšie info nezabudnite kliknúť do popisu :) ↓↓↓↓ Rýchla, jednoduchá a hlavne chutná večera! Takto pripravené cestoviny sú nízkokalorickým jedlom s vysokým obsahom vlákniny a vápnika. Když je omáčka hustá doředíme smetanou nebo v krajní nouzi mlékem.


Na tanier dáme najskôr cestoviny potom pridáme ružičky brokolice a prelejeme syrovou omáčkou. Podávame s nastrúhaným parmezánom, as čerstvo namletým. A opäť sa stretávame na tomto blogu s brokolicou. Omáčku prohřejeme a přeléváme s ní porce špaget.


Farfalle s brokolicovo -nivovou omáčkou. Necelý liter mlieka nalejeme do hrnca a dáme variť. Zvyšok mlieka dáme do hrnčeka a premiešame s hladkou múkou. Verzia z rúry (o niečo dlhšia ale výborná): Uvarené cestoviny navrstvíme na pekáč, pridáme aj brokolicu a zalejeme omáčkou , posypeme syrom. S týmto receptom dieru do sveta určite neurobím, ale mohol by sa hodiť všetkým, ktorí sú v kuchyni . Penne zmiešame s omáčkou.


Potom omáčku vlejeme do cestovin, minútku este povaríme a podávame. Bešamelová omáčka : Do roztopeného masla prisypeme múku, miešame asi. Syrovo- brokolicové cestoviny.


Na cestoviny si naložíme omáčku a môžeme podávať. Tieto cestoviny , teda čo tam po cestovinách - hlavne omáčka na nich, je skrátka. Zapekané cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou. Zložitosť: pomerne ľahká príprava.


Doba prípravy: minút. Scedíme a asi 1g brokolice dáme stranou. Zbývající brokolici rozmixujeme se smetanou a zředíme trochou vývaru. Dochutíme prolisovaným . Keď sa ponáhľam, určite varím cestoviny.


Toto je expresná cesta k obedu. Kým sa vyvaria cestoviny , omáčka je hotová! Na hlbšiu panvicu dáme uvarené cestoviny , šunku, brokolicu , syr, pridáme trošku vegety a čierneho korenia, podlejeme smotanou a za stáleho miešania . Nemá niekto recept na syrovú omáčku na cestoviny ? Omáčku ochutíme muškátovým orieškom, soľou , korením a podávame s varenou brokolicou.


Brokolica so syrovou omáčkou. Vhodnou prílohou sú cestoviny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.