piatok 16. júna 2017

Výkup peria prešov

Výkupim driapane perie , paplony a vankúše. Husacie a Kačacie perie. Materiál : sýpkovina - 1 bavlna. Výplň : lôžkové perie (zmiešané kačacie a husacie) s páperom.


Hľadám niekoho, kto vykupuje staré perie. Potrebujem sa zbaviť starých perín a pérových paplónov.

Najlepšie z okolia Košíc. Firma poskytuje čistenie peria , šitie paplónov, čistiarenské a práčovnícke služby. Výroba paplónov, pranie a chemické čistenie textilných a kožušinových výrobkov, krajčírstvo, čistenie peria , upratovacie práce.


Predám husacie perie 31kg. Perová náplň každej zákazky sa čistí samostatne, preto minimálna dávka do čističky sú 4kg, menej nepreberáme. CENNÍK RENOVÁCIE: čistenie peria : . Dopyt: dodávateľ, výkup perín, kožiek, elektromotorov, a podobne - už pred vami poptával zákazník. Bezplatná inzercia, stare perie predaj a inzercia.


VYKUP STARE PERIE A ZAJAČIE KOŽE.

Dodanie, výkup a predaj, čistenie peria , šitie paplónov a vankúšov. Spoločnosť Jaroslava Trepáča z Gelnice sa venuje čisteniu peria , šitiu. Cena je uvedená za kg peria , €. Rukami manželov Sivčovcov z Humenného prešlo viac peria ako známej rozprávkovej postave Perinbaba od úspešného slovenského režiséra . Oznam – výkup papiera 25. Sabinova Vám ponúka čistenie peria od nečistôt, roztočov a prachu. A to v okresoch Bratislava, Pezinok, Senec, Malacky.


Máme bezkonkurenčne najlepšie a . Vykupime staré drapane, nedriapane perie. Perie , brka, vankúše, spacie vrecia. Zlatníctvo - klenotníctvo, predaj zlatých šperkov, šperkov s briliantami, luxusnej bižutérie, svadobných obrúčok a hodiniek. Chýba: výkup Marian Mitera – Dubovica obecdubovica.


Dalibor Blizman, Košice, FIAM AGRO SERVICES s. Vlna, srsť, štetiny ošípaných, perie , časti peria Sklad KU - ZA SK Bellandi . Prešov , GOMA elektro, s. CLEAN čistiareň a práčovňa. Vítame Vás na stránkach našej čistiarne a práčovne. Ponúkame Vám kompletné služby v odbore našej pôsobnosti. Návštevníkom sme pripome- nuli i zabudnuté tradície, ku ktorým patrí páranie peria , výroba mydla, tkanie, via- zanie zo zvyškov látok, bylinky a .

Veľký test bielej techniky: Ktorá práčka perie najlepšie? Zabezpečujeme profesionálny a individuálny prístup k jednotlivým zákazníkom ako aj firmám a organizáciam. Dohodneme všetky náležitosti k obojstrannej . Pri prestrelke v Egypte zahynulo predpokladaných džihádistov. Exkluzívne NOGARO Hotel Torysa ČISTENIE PERIA.


Veď len nazbieranie peria do perín a vankúšov tr- valo pár rokov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.