utorok 13. júna 2017

Klt prepravky

Plné dno a steny s uzavretými rukoväťami. Vhodná na dlhodobé skladovanie ako aj do výroby. Stabilná počas prepravy, kompatibilná s. Vonkajšie rozmery : 4x 3x 147. Vnútorné rozmery : 3x 2x 106.


Používají se ve vysoce . Od rozmeru 400x3mm majú dierkované dno pre odvod vody a iných kvapalín (8-ks otvorov ø mm). Individuální přístup a individuální řešení je základem pro nalezení . Prepravky rozličných rozmerov môžu byť stohované na seba do foremného tvaru, ktorý . Vnější rozměr (mm) 6× 4× 280. Vnitřní rozměr (mm) 5× 3× 262.


Ostatní obalové materiály. See details and request a budget. KLT přepravky de ArcaBox. Plastové přepravky rl- klt jsou vhodné pro skaldování a přepravu polotovarů. Prepravky sú určené na ručnú manipuláciu a zvyčajne majú hladké vnútorné steny,.


V případě požadavku, zajistíme i mytí obalů. Doprava zdarma na všechny kancelářské židle a křesla. Přepravky Utz pro skladování do stohu jsou ideální k přepravě, skladování a. Obľúbené inzeráty Moje inzeráty Pridať inzerát. Všetky rubriky, Auto Deti, Dom a záhrada, Elektro Foto Hudba Knihy Mobily .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.