pondelok 19. júna 2017

Darujem sedaciu supravu

Darujem za odvoz sedaciu supravu. Súprava je s úložným priestorom. Aj podla foto je pouzivana a koza sa lupe. DARUJEM rozkladaciu sedaciu supravu ZA odvoz. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Už nehľadajte darujem sedaciu supravu za odvoz, . Bazár kde predáte a kúpite úplne všetko. Predám používanú rozkladaciu zachovalú sedaciu súpravu. Je zlozena z gaucu 217xktory je poskodeny a rozkladaci, 4x taburetka 47xa jedno kreslo 80x75. Rozkladací gauč pre dvoch,Rozkladacia pohovka pre jedného,Kreslo,ta- . Inzeráty, súkromné inzercia . Banská Bystrica, Banská . Lokalita Bratislava-Petržalka.


Materiál eko koža - olupuje sa, inak mechanicky nepoškodená. Len ak mate zabezpeceny odvoz. Len volať, na SMS neodpovedám. Napínacie poťahy na sedacie súpravy sú ideálnym riešením, ak chcete zmeniť vzhľad svojej sedačky, ktorá už svoj pôvodný pôvab stratila, alebo jednoducho . Predám rohovú sedaciu súpravu vo veľmi dobrom stave. Rozťahovacia s úložným priestorom, gaučom a dvoma taburetkami.


Kožená sedacia súprava , farba vanilka, chrómové nožičky. Dvojpohovka za 4- EUR, zachovalá. Trojpohovka - poškodená, darujem. Včera som podal inzerát, že darujem všetky svoje miesta na sedenie. Bezplatná inzercia, darujem auto predaj a inzercia.


Pohodlné a štýlové sedacie súpravy na predaj za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Vyřiďte vše z pohodlí domova. Pri nákupe u nás sa nemusíte ničoho.


Sedacia súprava sklad t. Predám veľkú rohovú sedaciu súpravu s jedným kreslom a veľkým úložným . Obsahuje rôzne veľké kusy betónu, stĺpiky, tehly, škridlu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.