streda 7. júna 2017

Prívodná hadica k umývačke riadu

Príruba odtokovej hadice umývačky riadu. Prívodná hadica s blokovaním prívodu vody pre umývačky riadu. Príslušenstvo k práčkam a umývačkám WPRO na DATART. Tie najlepšie príslušenstvo k práčkam a umývačkám WPRO nakupujte online u odborníkov a . V tejto kategórii nájdete príslušenstvo a doplnky k umývačkám riadu , ako tablety, soľ, odstraňovač vodného kameňa, ale aj náhradné diely ako hadice , spojky a .

Náhradné diely na umývačky. Univerzálna prívodná hadica 6m. Niektoré modely umývačiek riadu disponujú. Hadica – prívodná , dĺžka 2. OVLÁDACÍ PANEL TEJTO UMÝVAČKY RIADU SA AKTIVUJE ĽUBOVOĽNÝM. Po pripojení prívodnej a odpadovej hadice zasuňte umývačku do inštalovaného priestoru.


Používanie soli do umývačky riadu. Riad z umývačky riadu nevyberajte, kým sa neukončí umývací.

Nie je správne zapojená prívodná hadica. Zodpovedajúce programy vašej umývačky nájdete na ovládacom paneli. Odtoková hadica je upchatá alebo zalomená. Tesnenie_prívodnej_hadice_pre_umývačky_riadu Części sprzedawane na naszych aukcjach są nowe, nieużywane i niemontowane.


Wszystko co sprzedajemy, posiadamy na magazynie. Nepoužívajte umývačku riadu pre priemyslové ani komerčné. Neklaďte do umývačky riad , ktorý nie je odolný voči. Naskrutkujte bezpečnostnú prívodnú hadicu na kohútik so závitom ¾ palca.


Bezpečnostná prívodná hadica sa skladá z dvoMiteM steny. Vkladanie riadov do umývačky. Nikdy neumiestňujte do umývačky riady so zvyškami rozpúšťadiel. Pevne naskrutkujte prívodnú hadicu na miesto. Aquastop, ktoré kontroluje, či voda neuniká, kam nemá.


Ak takáto situácia nastane, čidlo zastaví prevádzku umývačky a uzavrie prívodný ventil . Dizajn plne integrovanej umývačky nenaruší jednotný vzhľad uchynskej linky. Popis produktu Dĺžka prívodnej hadice : m Dĺžka… Na objednávku. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky , a tak.

Pred použitím vašej umývačky riadu si pozorne prečítajte tento návod. Kapacita sád riadu , 11. Ročná spotreba energie, 2kWh. Zoznámenie sa s umývačkou riadu.


Vodu zo spotrebiča alebo z riadu po umývaní nepite. Spotrebič DUO obsahuje rúru a umývačku riadu. Umývačku riadu používajte iba v domácnosti a. Založte prívodnú hadicu tak, aby bola bez. Dbejte na to, aby hadice odpadní vody.


Xavax hadica s poistkou pre práčky, umývačky m. Vysokokvalitná prívodná hadica na pripojenie umývačky riadu alebo práčky k prívodu teplej vody. Nylonový materiál zaisťuje flexibilitu a . PLNE ZABUDOVATEĽNÁ UMÝVAČKA RIADU. Ak pôjdete kupovať umývačku , jednou z vlastností, ktoré budete posudzovať,.


TimeLight AquaStop Systém AquaStop zahŕňa dvojvrstvovú prívodnú hadicu , bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu s plavákovým spínačom zaisťujúce 1. Obal a umývačku riadu ihneď skontrolujte, či sa na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.