streda 21. júna 2017

Predlzovacia hadica na pracku

Príslušenstvo k práčkam a umývačkám na DATART. Tie najlepšie príslušenstvo k práčkam a umývačkám nakupujte online u odborníkov a využite naše. ELECTROLUX Bezpečnostná prívodná hadica m E2WIS150A2.


Adler hadica na vzduch PVC 15xmm - metráž. Hadica na plnenie pracím práškom pre práčky. Technické parametre Material: PVC Hrúbka steny hadice : mm vonkajší priemer mm vnútorný priemer 10 . Predlžovacia vypúšťacia hadica umývačky riadu - c. Prívodná hadica práčky univerzálna pre všetky typy práčok, rýchle dodanie. Chýba: predlzovacia avelmak. Internetový obchod Práčky Umývačky Sušičky Hadice prítokové odtokové.


Odtoková predlžovacia hadica na práčku. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie príslušenstvo pre práčky. Hadice pro přívod a odvod vody musejí být řádně upevněny a zůstat bez poškození.


Nerobte spojenia pomocou predlžovacích káblov alebo rozbočiek. Vyhotovenie, Hadicový kus. Výtoková hadica pračky 5m predlžovacia. Oblasť použitia, Interiér, Vlhké prostredie. Xavax odtoková hadica pre práčku , umýv.


Kontrola přítokové hadice na vodu. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Zásilku je možné odeslat dne 15. Přívodní hadice není připojena k vodovodnímu kohoutu.


Jedna z koncoviek je priama. Rozbalení a vyrovnání do. Pračku mohou používat pouze dospělé osoby podle. Spotřebič neinstalujte za uzamykatelné dveře, posuvné dveře nebo dveře se . Pračku je třeba umístit na rovnou a pevnou podlahu, bez toho, aby byla opřená o. Pri prevzatí vybalenú práčku dôkladne skontrolujte, či nebola počas prepravy akokoľvek. Oprite koniec odtokovej hadice o vaňu a dbajte, aby na hadici nevznikli.


Napájacia hadica sa spolu s tesnením nachádza v bubne práčky. Nepripájajte s pomocou predlžovacej šnúry! Pri zapojení práčky používajte výhradne nové hadice. Použité hadice sa nesmú.


Nepoužívajte predlžovacie káble ani rozdvojky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.