utorok 25. apríla 2017

Plech na pečenie 42x37

Masívny a odolný plech s prvotriednym antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu a širokými úchytkami. Orion plech smaltovaný 38x34x5cm. Smaltovaný plech využijete na přípravu buchet, koláčů, cukroví a dalších moučníků, ale také na pečení masa, . Plech smaltovaný hlboký. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Zákazníci si tiež pozreli.


Využijete ho na pečenie mäsa i múčnikov. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Jsou opatřeny vysoce odolným . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Usnadňuje práci při pečení - jednoduchá manipulace Vyrobeno z velmi odolné . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný.


Logo TESCOMA nesú plechy nízke, hlboké aj tie . Smaltované plechy využijete na prípravu buchiet, koláčov, cukroviniek a ďalších múčnikov, ale tiež na pečenie mäsa, na zapekanie zemiakov, cestovín, zeleniny. Rozměry : vnitřní 38x34xcm, vnější 42x, 5xcm Všechny položky v Tescoma e shopu . Kvalitní plech s prvotřídnínbsp;nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný. Typ spotrebiča: Sporáky , rúry a varné panely; Typ dielu: Príslušenstvo, Grilovacie Panvice. Praktický doplňkový plech na pečení , který lze jednoduše prodloužit z až na cm, abyste co nejlépe využili disponibilní prostor trouby. Pečicí plech Electrolux nastavitelný.


Popis: Hluboký plech na pečení s nepřilnavým povrchem x 29cm + plastové víko Vysoký plech s nepřilnavým povrchem ma rozměry x x 5cm. Rozměry: vnitřní 38x34xcm, vnější 42x,5xcm. KS 6X, CS 6X, 260 260 360 265 365 480 VT0 VT0 VT1 VT1 VT1 VT0 VT1 VT2 467 ZT0 ZT0 ZT1 ZT1 VT2 VT25.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.