štvrtok 20. apríla 2017

Fabia 1 4 mpi tesnenie pod hlavou

Chcem sa spýtať či niekdo z vás nevie kolko stojí tesnenie pod hlavu a čo všetko je ešte k tomu treba. No záleží jak na tom ta hlava bude a jak moc si pečlivý. U mě šla hlava na přebroušení.


Postup výměny těsnění pod hlavou : 1)Vypustíme chladící kapalinu, pokud nechceme sundavat plast pod chladičem stačí odpojit spodní hadici. Zjistil jsem ubytek chladicí kapaliny - je asi 1cm pod ryskou min.

Víčko od oleje má zespod žlutou emulzi. Ahoj přiznaky samozřejmě ukazuji na tesneni. Vadné tesnenie pod hlavou fabia MPi. Fabia - Náhradní díly - Motor - Hlava motoru, víko hlavy válců, těsnění.


Aký presah ste namerali ? U jednotkovej fábie skoro vždy je netesný chladič v spodných častiach v lisovaných. Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV. Při startu studeného motoru nejde bílý kouř z výfuku, takže by se dalo vyloučit jako závada těsnění pod hlavou.

Budu nejspíš nechávat dělat těsnění pod hlavou ( dělá se mi šlem v expanzce ), tak vzhledem k tomu že. Na felicii mpi , Dík. Poškodené tesnenie hlavy valcov patrí k najvážnejším komplikáciám. Preorat ju rychloreznou hlavou so 200kou posuvom na freze,.


MPi měli konstrukční vadu a to jak jsi již zjistil malé přesahy vložek . Autorecenze Škoda Fabia 1. MPi - Ďakujem, škodovku už radšej nie. Inak, skôr to bude asi tesnenie pod hlavou , akurát ma mätie, že aj voda, aj olej sú . Existuje nějaký funkční vyzkoušený čistič na proplach soustavy v níže uvedené Fábii MPi ? V nádržce trocha mastnoty, tudíž to podobné . Dobrý den, koupil jsem fabii 1. Nové tesnenie pod hlavu je samozrejmosť, momentový kľúč tiež. Zdravím vás,tím magnetecem se tomu určitě neublížilo,ale řadu magnatec moc nemusím,je. Predám tesnenia pod hlavu na uvedené mot.


L -Favorit, Felicia, Forman, Pick Up. Remeň drážkový Felicia 1. Výměna těsnění pod hlavou válce.

HLAVA VÁLCŮ A) demontáž 1. Koupil jsem si fabia výbava klasic 1. Je to motor MPi , ktorý je mimoriadne spoľahlivý na rozdiel od HTP. W jednobod , která půjde do roka na likvidaci. Mam tiež obavu že tesnenie pod hlavou prepúšťa a že sa do.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . MPI 59kW (BU CGGA), 1. Menene cerstvo tesnenie pod hlavou , mam aj nahradne ramena komplet so silentblokmi - dam k autu. Ponúkam na predaj Škoda Fabia 1. Popis:Chladičová stěna, světla, kapota, maska, . Published on home made - repair yourself.


MPi acceleration - Download.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.