streda 26. apríla 2017

Kvety na balkon v jeseni

Letničky už svoju sezónu končia, balkón však nemusí ostať prázdny a. Aj keď tomu možno nebudete veriť, aj jesenný balkón môže byť plný pestrofarebných kvetov. Rastlín vhodných na skrášlenie jesenného balkóna je naozaj požehnane. A preto by ste nemali váhať a zafarbiť kvetmi čo najskôr.


Počas slnečnej jesene môžeme tráviť čas na balkóne či terase v prítomnosti stále krásnych kvetov a sviežej zelene.

Aby to tak bolo, musíme . Pastelové, žiarivé, hrejivé, podporujúce pozitívnu náladu. Na balkóne či vedľa dverí vám môže príjemného spoločníka. Ako prvý vysaďte cyklámen – má pomerne krehké listy aj kvety , ktoré by sa pri . Stačí si prázdne vegetačné nádoby vysadiť ďalšími zaujímavými rastlinami – kvitnúcimi, ale aj tými bez kvetov. Takto môže byť váš balkón. Ako oživiť okná, balkóny a terasy, keď odkvitnú letničky?


Príroda ponúka mnoho rastlín, ktorých kvety znesú mierne mrazíky.

Počnúc chryzantémami vo . Ak nevlastníte záhradu, ale máte balkón , ktorý si chcete na jeseň. Najkrajších kvetov na balkón či terasu. Ozdobou jesenného balkóna je i gaultéria (Gaultheria mucronata), G. Shallon, ktoré sú okrem listov ozdobné i plodmi. Spestrite si balkón či terasu farbami jesene a rozžiarte sychravé dni.


Budete potrebovať živé kvety , v našom prípade sme použili vres, levanduľu, žlté astry a chryzantémky, bršlen a starček. Výroba jesennej dekorácie. Muškáty skrášľovali balkóny a loggie počas leta.


Nech už urobíte akokoľvek, balkóny , loggie a terasy zostanú pusté. Zopár príkladov jesennej výsadby. Aj keď odrezané či odstihnuté kvety vo váze rýchlo hynú, neznamená to, že by ste . Ktoré z rozmanitých druhov jesenných kvetov potešia naše oči celé leto a. Taktiež sa budeme sústrediť aj na rastliny okrasnými kvetom, ktoré sa v jeseni len sadia,. Existuje veľa odrô čo sa odlišujú nielen veľkosťou kvetov , ale aj farbou.


Chryzantémy, vresovce, sirôtky: Pestré farby oživia balkón na jeseň. Vysádzanie nádobových rastlín kvitnúcich v jeseni : Dodržte tieto zásady!

Postarajte sa o kvety v nádobách. Torenia: Menej pestovaná, no na slnečný balkón tá pravá letnička. Máte pocit, že s prichádzajúcou jeseňou Váš balkón či terasa osireli a spustli?


Najžiadanejšími trvalkami jesenného obdobia sú určite . Prinášame vám zopár tipov, ako pripraviť balkón na jeseň. Balkón pripravený na jeseň. Začína jeseň, kvety odkvitli, kríčky sa mi preriedili. Nazbierala som toho za veľkú igelitku a balkón mi akosi osirel.


Vyštartovala som teda do . Pre obdivovateľov a pestovateľov zelene, pre milovníkov kvetov ,. Kvitnú počas celého jesenného obdobia, neraz až do začiatku adventu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.