utorok 11. apríla 2017

Karambit bazos

Predám butterfly nôž z hry csgo, pattern Fade 2. Nůž jsem si zakoupil v USA do mé sbírky. Tento nůž je nejlepší nůž na sebeobranu,protože má na čepeli háček,který . Obyvatelé tento nůž používali pro každodenní práci, kvůli tomu, že vypadá jako srp, avšak . Tento nůž napodobující tygří dráp, pocházející z Indonésie, je velmi efektivní v boji, protože až po čepel se Vám ukryje v dlani, takže je velmi špatně viditelný při. Není nijak poškrábaný ani jinak poškozen je v top stavu. Kontaktujte mě přes e-mail :) . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů čepel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Karambit Fade s duhovou variací barev. Skladaci noz ALBAINOX KARAMBIT S0(9), Skladaci noz ALBAINOX KARAMBIT S0(12), Predám rozkladací . Nové Mesto nad Váhomzdroj: bazos.


Nabízíme zavírací nože, obranné nože, vojenské nože, kapesní nože, turistické nože, lovecké nože, ocílky, příslušenství k nožům. Bastinelli-Knives-Diagnos. Ručne robený ruský karambit Predám tento nepoužitý, ručne robený, ruský damaškový karambit z dielne ruského nožiara.


Keďže ide o ručnú výrobu, ne. ArmyShop: internetový obchod s armádnym a voľnočasovým vybavením a oblečením. Airsoft, vzduchovky, outdoor a veľa ineho tovaru. KARAMBIT (nůž) CS:GO-B: Nabízím velmi pěkný nůž KARAMBIT (CS:GO). Výborně se hodí do sbírky.


Krásně se s ním manipuluje. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. Bazar online, inzerce zdarma. Kapesní nůž karambit , nové. Predam mini karambit na s kydex puzdrom na krk.


OSOBNY ODBER ALEBO POSIELAM NA DOBIERKU. Nôž typu karambit s úchytom na jeden prst ,veľmi nenápadný ,v koženom puzdre Celková dĺžka: cca. Celkom za dopravu (s DPH) špagáty háčkování Bude. Bazos , Hot Rod Magazine, Tuning scene in Slovakia, Malomestský gurmán,.


Tactical Knives, Appsorama, Inspiring Tattoos ღ, SECTOR. BAZAR - vystavený, odzkoušený kus (stav nového). Samostatný tubus systému EDGE HD s průměrem/ohniskem 203/2032mm, f/s novými antireflexními .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.