utorok 18. apríla 2017

Jesenná výzdoba na okná

Prezrite si nástenku „ jesenna vyzdoba okien “ používateľa Gabriela Škanderová na Pintereste. Pozrite si ďalšie nápady na tému Papercutting, . Vytlačte si predlohy na jesenné vystrihovačky na okno a inšpirujte sa. Jesenná dekorácia, Autor: otigo.


Deti sa budú tešiť už z hotovej jesennej výzdoby na vašich oknách.

Ak zháňate ozdoby do okien a dverí, Magnet 3Pagen je správna voľba. Jeseň je predsa čarovné obdobie. Hoci sa príroda pripravuje na zimný spánok, príroda hýri všetkými . Ako počas čakania na zásielku látok prišiel nápad na rýchlu výzdobu okna :-) Čo som použila: šišky nazbierané počas prechádzky so psami, akékoľvek druhy . Listy stromov gaštan, dub, javor, breza.


Vystrihovačka list dub . Medzi tým si môžete okná umyť a potom dekorácie znovu nalepiť. Nakreslila som si šablóny listov, hríbikov, .

Predmet: Obohatenie, Triednictvo Ročník: 1. Autor: Michaela Vráblová Typ dokumentu: Učebný materiál. Ja som minuly rok napichala do truhlíkov do hliny vetvičky tuje, buxusu, židovskej čerešne, odkvitnuté hortenzie prestriekané farbou. Vstupné okná ozdobené padajúcim . Odovzdal(-a) Bethany Mota A práve do jesenného šatu si môžete zahaliť aj váš interiér.


Vianočná výzdoba - 10. Milá vianočná dekorácia, ktorú môžete zavesiť. This Pin was discovered by Zuzana Kubošová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nepotrebujete drahé ozdoby a svietiace stojany do okien. Potrebujete tvrdý papier, šablóny, lepidlo a deťúrence môžu. JavaScript enabled browser. Takto nám vyzdobili školu šikovné ruky a nápady našich pedagógov a žiakov. Ježko Rozveseľte si jesenné dni ozdobovaním okien rôznymi jesennými vystrihovačkami ako sú ježko, tekvica, jabĺčko a hruška.


Stiahnuť predlohu ježka. Vyzdobiť si obývačkové okno žiarivými kolekciami nie je na škodu, ak viete.

Len tak prezentovať fakt, že máte na zaplatenie výzdoby aj energie, je tak. Toto sú najkrajšie jesenné dekorácie, ktoré získate za pár šupov! Takto pekne sme mali ozdobené okná, spravili sme si stromček s listov a ešte sme sa pri tom aj zabávali.


Fall Decor - Pumpkins and Leaves: a quick and easy way to add color to any fall decor. Hľadáte inšpirácie na jesenné dekorácie? Nuž a na to nám najlepšie poslúžia jesenné dekorácie. Fotogalerie k příspěvku obec Omšenie.


Výzdoba domu - jesenné dekorácie. Název fotografie: zimno - jesenná výzdoba v oknách. No toho roku ma miesto radosti chytilo pravé jesenné blues.


Tak čas našich kvetov v oknách sa už skončil a ja rozmýšľam čo by som dala do kvetináčov teraz na jeseň lebo je to také smutné a mne tie kvety.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.