streda 11. novembra 2015

Výzdoba v kostole

Fotoalbum vyzdoba kostolov. Oznámkuj túto kategóriu. Po kliknutí na obrázok sa aktivuje virtuálna . Images tagged vyzdoba-v-kostole. Spolupracujeme a podporujeme:.


Název fotografie: vonkajšia výzdoba na kostole. Ahojte kočandy, tak sa zas pýtam. Všetky riešite výzdobu kostola ? Ja som si totiž vyhliadla náš starý kostol kvôli tomu aký je a . Vianočná výzdoba v kostole 014.


Misijná nedeľa – výzdoba v kostole. Pre našu farnosť vyrobil Mgr. Ladislava _ovocie a zelenina s domácich záhrad. Výzdoba kostola Návojovce. Obec Trenčianska Turná leží na ľavom brehu stredného toku Váhu uprostred trenčianskej kotliny.


D virtuálna prehliadka kostola. Spoločenská etiketa v kostole. Súbor:Kalvária, Banská Štiavnica - stredný kostol výzdoba. Veľkosť tohto náhľadu: 4× 6pixlov.


Spravodajský portál Moravce24. Obec Hladovka - oficiálne stránky obce Hladovka, okres Tvrdošín, Orava. Cyrila a Metoda zabezpečuje, vytvára a aranžuje pani Ľudmila Zelezníková, kostolníčka kostola.


Kvetinová výzdoba v kostole je naaranžovaná v troch častiach. Ako kostolníčka je taktná, má vkus pri výzdobe kostola , bohoslužobné veci udržuje v čistote a čo si kňaz . Naši veriaci spoluobčania krásne vyzdobili kostol – ako poďakovanie za úrodu ( viď fotogalériu). Kostol je vpríkladom poriadku. My ďakujeme im za ich čas, invenciu a ochotu . Baroková umelecká výzdoba Františkánskeho kostola v Košiciach.


Baroque Artistic Decoration . Poľska - čistenie a upratovanie kostola. Pfarrkirche Kotschach: Historicky kostol z 15. Kvetinárstvo Flower shop Arcadia, Liptovský Mikuláš-predaj kvetov, svadobný kvetinový servis, služby. Betlehem v Dolnom kostole. Neodmysliteľnou súčasťou vianočného obdobia sú aj betlehemy a vianočná výzdoba v kostoloch , ktorá bola v minulosti veľmi . Gotická svätyňa františkánskeho kostola Panny Márie v Bratislave.


Architektúra a kamenosochárska výzdoba. Vo fotogalérii si môžete pozrieť pár záberov z vianočného skrášľovania nášho farského kostola. Fotogalériu otvoríte po kliknutí na obrázok .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.