piatok 27. novembra 2015

Hranate taniere

Vyberte si z ponuky tanierov a tanierových sád. Jednofarebné aj s dekorom, plastové, keramické, porcelánové - stačí vojsť a vybrať si. Kategória Taniere ponúka široký sortiment všetkých druhov tanierov – plytké taniere , hlboké taniere , dezertné taniere , servírovacie a oválne taniere , pizza . Taniere a tanieriky, súpravy tanierov , jedálenské súpravy pre moderné stolovanie s priateľmi a rodinou nájdete v predajniach aj v eshope kika. Klasický guľatý a odvážnejší hranatý tvar poskytne dostatok priestoru na vkusné .

Stolovací ria súpravy riadu a jedálenské servisy, ako sú misy, hlboké, plytké a dezertné taniere z IKEA urobia zo stolovania u vás v jedálni či kuchyni dojem. Plytké taniere ponúkame oválne, okrúhle, hranaté , ale nájdete u nás aj ďalšie tvary. Prestrite si stôl podľa seba. S riadom z IKEA bude stolocanie zábava. Jedálenské ( taniere , kompotky).


AKCENT ILONA Souprava talířů dílná - chybí 1x talíř hluboký. Vybrať si môžete rôzne tvary, farby, vzory, materiály alebo dokonca nájdete aj atypické moderné taniere, ktoré dávajú priestor vašej fantázii.

Misa Ambassador porcelán 23cm 1ks. Napríklad jednohubky na nich budú vypadať nevšedne a . Príslušenstvo do kuchýň a jedální. Ria hrnce, servisy, príbory.


Hojdačky, stoly, stoličky. Banquet Sada tanierov OLIVES, ks, OKK. Alessi la bella plytké taniere ks. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Papierové taniere štvorcové x 24cm, nepremastiteľné.


Podľa Vášho vkusu si dnes môžete vybrať zo širokej ponuky tvarov: hranaté , . Elegantná jemná obedová súprava v hranatom prevedení. Porcelánové hranaté taniere značky GUSTITO a CREMA. Vhodné na každodenné elegantné stolovanie. Hľadáte dizajnové hranaté taniere ? Zo širokej ponuky trendového porcelánu si určite vyberiete.


Objavte Sola Switzerland a stolujte so zážitkom.

Dopyt: výrobky, hranaté taniere , farebné, 80. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Taniere sú vhodné do mikrovlnnej rúry i umývačky riadu.


Hranaté keramické taniere s moderným dizajnom. Dostupné sú aj taniere oválne alebo hranaté. Z pekných tanierov vám bude chutiť lepšie! Na niektorých tanieroch sa nájdu elegantné ornamenty či ozdobná. Cibulákový etažér dvojdielny, taniere hranaté , porcelánová tyčka,cibulový porcelán, originálny cibulák Dubí, 1. Tieto dva taniere z kvalitného porcelánu Vás opticky nadchnú vďaka dekoratívnej ryhovanej štruktúre a okamžite na stole navodia atmosféru Ázie.


Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Máte vlastnú reštauráciu, stánok. EUR Keramická sada polievkových tanierov Levanduľa, kusov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.