streda 11. novembra 2015

Magnety trenčín

Predaj, servis a testovanie - bremenové magnety a traverzy, magnetické dosky ( elektro-permanentné aj permanentné), závitorezy a komplet príslušenstvo, . Váš partner pre MAGNETY. Zobraziť predchádzajúce. Firmy (nájdených firiem).


Vyrábame účinné magnetické separátory podľa Vašich požiadaviek. Predávame feritové magnety i veľmi silné neodymové magnety , magnetické fólie lebo .

DFchdGEAkFjdnltvQ-ifll-H9MWBcCM. ShBULPSpFL5VM3f8uV4Q7FeIoe2QHZ. SdssGzrq,ow:37pt:rezz. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


VOSKA TRENČÍN zastupuje na Slovensku firmu SINOMAG s. Světlá Hora s vybraným sortimentom feritových magnetov vo. Hysterezisgraf – laboratorní přístroj na měření vlastností permanentních magnetů. Eshop s magnety a magnetickými výrobky firmy SOLLAU s. Tento produkt obsahuje najsilnejšie a najnovšie neodymové magnety.

Košice, OC AUPARK, bal. Piešťany, Winterova, bal. SK - Nové obchodné príležitosti pre firmy. Trenčín , Palackého, bal. Vy si zadáte dopyt jednoducho, rýchlo a zadarmo.


My ho rozošleme firmám. Výroba a predaj: magnetické fólie a pásky, bremenové magnety , traverzy, upínacie systémy, závitorezy a príslušenstvo. Oblíbené aforismy Sri Chinmoye vychází nově také jako magnety na lednici. Spolu s fotografií Vám budou přinášet inspiraci každý den.


Nabízím knihu Léčba magnety. Bazar knih - Léčba magnety. Hossa, Kopecký, Pronger - tri magnety na finále. Z Deveauxa rozhodcovia robili zabijaka. Magnety rôznofarebné ks v balení.


Okrúhle trvácne keramické magnety s farebným plastovým krytom. Farba: čiernaPrítlačná sila: 8gBalenie: ks. Výškovo nastaviteľné magnety pod obklady.


Neporadí někdo kde sehnat magnety na elektromagnetické míchátko?

Ten krouzek tam funguje ako oska, na ktorej sa magnet vrti. FX-HV HORIZONTÁLNO-VERTIKÁLNA TRAVERZA - MADE in GERMANY - Bremenové magnety rady FX sú najnovšie a najvýkonnejšie bremenové magnety. Stránka 1) - Reproduktory - Audioweb. Jenom místo magnetu je špulka.


Kontaktné osoby: Michal Ondrejička. Menšie veci pošlem aj dobírkou za cenu poštovného v ČR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.