streda 18. novembra 2015

Krabica na caj

Praktická plechovka - box na čaj s kovovým odnímateľným vekom v dekore Olives. Vynikajúca na uskladnenie čajových vrecúšok, ktoré si tak zachovajú svoju . Je navyše aj praktickým . Tieto drevené krabice je možno použiť aj ako šperkovnice. Stačí si k nim vybrať krásne dekoračné . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Výhody dřevěných boxů pro skladování čaje oceňovali už staří Číňané - největší znalci tohoto nápoje. Nabízený dřevěný box na čaj v bílé barvě s nápisem TEA . Valle Verde Dárková krabice na čaje s konvičkou. Ideální dárek pro milovníky kvalitních čajů. Krabice na čaj z rôzneho materiálu.


Zdobená ryžovým papierom s príjemným motívom. Box Tea, priehľadné veko, srdce, retro bytové doplnky, dekorácie do kuchyne a jedálne, na Váš stôl, do domu, do bytu. Bytový textil, hodiny, dózy, stojany na . Objevte na Westwing stylové a praktické krabice na čaj nebo celou řadu dalších krásných doplňků, dekorací či designového nábytku se slevou až.

Drevená krabica na čaj č. Romantická drobná krabica s ozdobnými detailami vám umožní uskladniť vrecúška z čajom. Krabička na čaje otvorená priečinkov. Rozměry 24x24cm, výška 8cm. Domů Zboží Hledání zboží: krabice na čaj.


Do bambusovej krabice na čaj TakeTokio si môžete prehľadne usporiadať čaje, aby ste mali v kuchyni poriadok! Vyrobená z bambusového dr. Obrázok je použitý s prezentačným účelom, cieľový výrobok predstavuje krabica na čaj. Zjistit dostupnost na prodejně.


Dostupné pouze v prodejně. Klikněte a vyzvedněte na . Prírodná darčeková krabica na čaje v 100g balení. Ponukový box na gastro čaje. Možnosť vložiť druhov čajov.


Rozmer: 1x 1x cm. Velká krabice na čaj nebo na korálky, s dvířky z. Dřevěná krabice na čaj Paris. Kreatívne potreby skladom, servítky, decoupage, lepidlá, ryžove papiere, akrylové farby, handmade výrobky, drevené výrobky, šablóny, štetce, laky, stuhy, čipky, . Box na čaj ksTato dekorativní dřevěná krabička, bude čaj láskyplně prezentovat.

Prihlásiť sa pre odber upozornení o . Balenie luxusnej drevenej darčekovej krabice obsahuje 12×sáčkov, celkom teda 120. Provans krabica na čaj : 12- priehradková, vhodná na čaj a šperky, vo fialovo-bielom prevedení s kvetinovou. Nové vydanie, Arty, ponúka tvorivé umelecký dizajn fľaše a krabice , zdobené jasnými výraznými farbami.


Pod návrhy balenia je podpísaný Alber Elbaz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.