pondelok 16. novembra 2015

Kosielka na krst kosice

Košieľka na krst je originálny . Vyšívané košieľky na krst s decentnou výšivkou a vaším textom. KRSTINY - všetko na krst - internetový obchod - najkrajší a najväčší výber produktov na krst: košieľky na krst s menom, sviečky na krst, torta na krstiny, súpravy, . Ahojte viete mi poradiť kde by som zohnala košielku na krst pre moju dcérku? Kde v akom obchode sadajú kúpiť a koľko tak asi stoja?


Oblečenie na bežný deň, na krst pre chlapcov aj dievčatá, spoločenské šaty a obleky.

Takisto ponúkame krstné košielky a ich vyšitie. Personalizované krstné sviece a krstové košieľky. Originálne sviečky s menom a dátumom. Cena košieľky NIE JE uvedená aj s vyšívaným menom a dátumom.


Ak si prajete vyšiť aj meno, . Keď sa z prirodzeného stáva nadprirodzené. Biele krstné košieľky a horiace krstové sviečky symbolizujú neviditeľnú, duchovnú realitu prechodu z tmy sveta do . Vyšívame na košieľky podľa Vášho želania.

Poštovné už od EUR. Zoradiť podľa: názvu, ceny. Krstné košieľky rôznych farieb: ružové, biele, modré.


Na výber ponúkame farieb textílií a farieb nití, ktoré si môžete ľubovoľne nakombinovať podľa vlastných . Náš sortiment tvorí najväčší výber spoločenského oblečenia pre najmenšie detičky, najväčší výber košieľok na krst , krstové sviece, pozvánky na krst, dary do. AdrinAtelier a shop- sa zaoberá strojovým vyšívaním a predajom tovaru a vecičiek na sviatosť krstu ako sú-vyšívané košieľky na krst ,podbradníky,vankúšiky. Ručne maľované krstné košieľky maľujem na objednávku. Je možné zaslať aj vlastnú košieľku.


Tiež je možné vybrať si farbu, prípadne iné dekoračné vzory :). Krstová košieľka s vyšívaním vhodná pre chlapčeka aj dievčatko. Zloženie: 1 bavlna Veľkosť:. Najväčší výber košieľok od jednoduchých motívov až po bohato zdobené. Navrhnite si pre vaše bábätko krstovú košieľku s vlastnou potlačou.


Naša košieľka na krst má vyšívaný golierik a je šitá na Slovensku. Kosielka na krst pre rocnu slecnu. Krst je vstupom do kresťanského života a jeho základom.


Rodičia so sebou ku krstu dieťaťa donesú ( okrem ešte nepokrsteného dieťaťa) aj krstnú sviecu a krstnú košieľku. Komplet biele oblečenie na krst veľkosť 6 obsahuje košieľku s vestou a motýlikom, nohavice,.

Výšivka môže byť podľa Vášho želania jedno alebo viacfarebná. Predám túto detskú košieľku na krst ,cena 80euro,pozri aj iné moje inzeráty. Kontaktovať predajcu: Text správy:. Výroba a predaj košieľok na krst , sviečok, svadobných podbradníkov, podväzkov a . Bazár pre vysivane kosielky na krst nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát. V cene každej košieľky je vyšitie mena dieťatka dátum narodenia a dátumu krstu. Potrebné údaje a zmeny na košieľke vložte do komentára pri zadávaní . Košice III - Dargovských hrdinov Hobby.


Vyberte si zo štyroch druhov krásnych detských košieľok na krst.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.