pondelok 2. júla 2018

Výčapné zariadenie

KONTAKTNE_VYCAPNE_ZARIADENIA. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. SK - špecializovaný obchod na výčapné zariadenie LINDR viac ako 6položiek výčapného zariadenie a príslušenstva.


Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov. Nakupujte u nás za akčné ceny.

Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy. Domáce výčapné zariadenie SINOP. Vyskúšajte rýchlosť domáceho výčapu - natočíte až pív za hodinu! Akciové ceny a doprava zadarmo. Barel sanitační kombi HPS (kovová hlava) sanitační barel pro proplach pivního vedení sanitační chemií.


Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci . V lokalite Považská Bystrica, okres Považská Bystrica bolo nájdených príliš málo výsledkov, takže sme rozšírili prehľadávanú oblasť o 500km. Práve sanitujeme výčapné zariadenie.

Pondelok narazíme nové pivá. Cena prenájmu (bez DPH): €. Vhodné na čapovanie zo všetkých . Malými rozmermi otvára nové možnostiv profesionálnom komerčnom využití. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Predaj kvalitných a preverených výčapných zariadení za internetové ceny! Akčné zľavy, doprava zdarma. Rozmery: šírka × hlbka × výška 3cm.


Príslušenstvo: odkvapkávacia miska. Najlepší internetový obchod pre Snack Food služby - ponúkame stroje pre zábavné občerstvenie. Ponúkam na prenájom dvojpákové výčapné zariadenie Lindr s vlastným chladením a kompresorom.


Možnosť čapovať rôzne nápoje. Pípa vychladí 70- 1pív . Klarstein Skal, výčapné zariadenie , chladenie piva, l súdok, CO ušľachtilá oceľ, čierne (TK49-Skal-BL). Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša.


Porovnajte si ponuky online shopov, prečítajte si detailné informácie o tovare, nájdite najlepšiu cenu a ušetrite! Produkty tu ešte nemáme nahodené, ale máme ich v ponuke !

Gastronomické vybavenie pre hotely, penzióny, reštaurácie, bary, bistrá, cukrárne, mäsiarstva, nemocnice, školské kuchyne, závodne kuchyne, prevádzky. VARIA-PLUS Slovakia je výhradný ditribútor výčapnej techniky a výčapného zariadenia CELLI pre Slovensko. Nájomná zmluva - výčapné zariadenie pre Vzdelávacie a rehabilitačné centrum v Starej Lesnej.


DátuDátum zverejnenia: 11. Servisný technik pre výčapné zariadenia. ID ponuky v systéme profesia.


OLA GASTRO má upravenú vnútornú nerezovú . Pozrite si našu ponuku Výčapný stojan chróm - otvory z našich produktov! Solárna pípa je plne energeticky autonómne výčapné chladiarenské zariadenie pre dva KEG sudy. Napájanie zabezpečujú fotovoltaické. Chci vložit aktuální ceny produktů na svůj web. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka.


Predám elektrické výčapné zariadenie BERBEX srl. Wien na dva sudy vhodné aj na festivali má svoje chladenie a termostat v tomu 3krát narážacia hlava a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.