utorok 31. júla 2018

Pobyt s degustáciou vína

Južná Morava: Mikulov v Penzióne Terasa s raňajkami, degustáciou vín a kávou. Tri výnimočné dni, počas ktorých vám ulahodia tie najlepšie vína z moravského regiónu. V rámci večerného programu máte dokonca možnosť neobmedzenej . Pohodlné ubytovanie v rodinnom penzióne v srdci . Pobyty s vínem prostě musíte zažít. Pobyt pri národnom parku s voľnou konzumáciou vína a privátnym wellness v. Dovolenka na Južnej Morave s degustáciou vína a polpenziou v Penzióne U . Balíček zahŕňa polpenziu, odbornú . Podzimní vinařský pobyt na jižní Moravě s neomezenou konzumací vína. Hľadali sme možnosť pobytu s degustáciou vína a polpenziou - tento pobyt úplne.


Skvelá polpenzia, degustácia s výkladom sommeliéra, ochutnávka . Užite si oboje na úžasnom vinárskom pobyt v Penzione a sklepe u Tomčalů. Zľava : Máte radi víno ? Vinársky pobyt na južnej Morave pre osoby s návštevou vínnej pivnice a degustáciou prívlastkových vín alebo aj vzoriek vín ocenených . Udělejte si výlety po celém Lednicko-valtickém. Chýba: degustáciou Jozko: dni pre dvoch s degustáciou vín v Bořeticích. Keď pobyt na Morave, tak na tej južnej a keď pobyt na južnej Morave, tak jedine s degustáciou vína. Nabídky pro kategorii Vinařské pobyty na Slevomat.


Relax v kraji vína : wellness a ochutnávka vína. Tri dni v krajine zasvätenej vínu s degustáciou toho najlepšieho z prívlastkových vín v pravej českej vínnej pivnici s bohatým rautom aj . Nádherný zámok v Ledniciach s priľahlým obrovským parkom a degustácia vína teraz len za 1€. Pobyt v aquaparku Gino Paradise Bešeňová na až dní. Valticích s neomezeným wellness. Nezabudnuteľný pobyt pre osoby v tokajskej izbietke vo vinárstve Ostrožovič spolu s degustáciou vín získava pani Dominika Va.


Spoznajte rakúske vínne pivnice a vychutnajte si degustáciu vín. Večera s degustáciou vína a ubytovaním Košice. Lokalita: Trnavský kraj.


Obe návštevy sú pojaté v štýle jednodenného pobytu v jednom z vinárstiev. Jarný pobyt pre dve osoby na všedné dni s polpenziou, fľašou vína podľa výberu a prenájmom bicyklov po celú dobu pobytu. Rezervujte si pobyt a vstup na VEČER PLNÝ CHUTÍ:. Pobyt pre milovníkov vína v Penzióne Zora len 4m od Lednicko-valtického areálu. Tešte sa na degustáciu sudového vína , ochutnávku vzoriek miestnych vín.


Tiché prostredie v uličke plnej sklípkov. Znojmo - místa kde si můžete vychutnat kvalitní víno. Degustáciu vína s víkendovým pobytom. Navštívte spolu s nami svetové vinárstva Víno MrvaStanko a Karpatská perla,.


Bohužial pobyt bol pre mňa a mojich priateľov maximálnym sklamaním. Pohodový 2-dňový zájazd do vinárskej oblasti Tokaj s degustáciou vína ,. Pozvánka na degustáciu vín Vytlačiť. Spolku vinárov a vinohradníkov. Súbor na stiahnutie Plagat Vina od Gidry. Oznámenia o doručení a uložení písomností občanom s trvalým pobytom na . Dĺžka kurz sú týždne, pobyt na kratší čas je ale tiež možný.


Pre viac informácií o jednotlivých . Plavba po Baťovom kanáli zo slovenskej Skalice do moravkej Strážnice obohatená o ochutnávku sladkej špeciality Skalický trdelník spojená s degustáciou vína. Užite si fantastický vinársky pobyt len 1km od Bratislavy! Vezmite svoju polovičku na víkendový pobyt do rozprávkového prostredia Pienin. Kačacie HODY s degustáciou vína a jeho dekantáciou – piatok od 1do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.