pondelok 16. júla 2018

Predam magnety

Predám magnetické uholníky, neboli používané, su v pôvodnom obale, nepoškodené. Mám na predaj typy uholníkov. Predam reborn babiku,vyrobenu v Cechach na objednavku. PREDAM uzatvorene sluchadla Sony MDR-ZX110P.


Dovod predaja je nevyuzitelnost - mozno este niekomu posluzia. Inzeráty predam magnety.

Bezplatná inzercia, predam magnety predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám levně tyto věci (klidně zvlášť) - viz fotky. Motor Mercedes OM4výkon 3kW. Právě jste se dostali na stránky firmy NEOMAG, která se zabývá prodejem permanentních (trvalých) magnetů a výrobků z magnetu.


Dodáváme magnety různých . Predam pc zostavu: ASUS K8V-X SE Gb LAN, VIA K8T80 FSB80 RAID. Predám opotrebovaný výťahový stroj komplet s trakčnou kladkou V prípade záujmu predmá.

Predám - MAGNETY NA LEDNICI MAGNETKY, lokalita ČESKÁ REPUBLIKA. Prodám ks neodym magnet pro generátor větrné elektrárny. KSTMAG je jedným z najviac profesionálnych výrobcov magnetov uzáverov a dodávateľov v Číne. Naša továreň ponúka najlepšie kvalitné magnety uzávierky . Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte predam silne . Ponúkame široký sortiment magnetických fólií - samolepiace, obyčajné, farebné, magnetické tabule, pásky,. Predaj neodymových, feritových a ALNICO magnetov rôznych veľkostí a tvarov. Nájsť prispôsobiť dizajn kovový foto shop kúpiť personalizované magnety na GLOBAL BRIDGE, ktorá je jedným z profesionálnych výrobcov a dodávateľov v . Magnetická fólia má široké použitie. Plastové drte, regranuláty, magnety , magnetické separátory.


Výroba, predaj a distribúcia surových plastových materiálov pre plastikársky priemysel. Predám vysoko kvalitné a trvanlivé veľkokapacitné gumové magnety s lacnou cenou tu na jpmfmagnets. Ako jeden z profesionálnych výrobcov gumových. Permanentný magnet vo valcovom celonerezovom puzdre závitmi, ktorý sa inštaluje do potrubia.


Dodací lhůta pracovních dní. Jsou vysoce spolehlivé a ůčinné.

Tento magnet se dobře hodí na demonstraci magnetického pole . Prodám - DŘEVĚNÉ MAGNETY PANENKY DÍLKŮ DJECO, lokalita Mělník. Vydavateľstvo Press ponúka Odborné knihy a časopisy - military, letectvo, história, počítače, modelárstvo, poľovníctvo, rybárstvo, kynológia - predplatné . P: Reproduktory, magnety a skelety reprobední. Neodymové magnety mají výrazně vyšší účinnost než magnety feritové, po magnetizaci mají až krát větší sílu. Několika gramový magnet zvedne, až netušené . SteelSeries Siberia v bílá (799), extra vykone neodymove magnety 20x10x4mm s dierou . Nabízíme šrotové závěsné magnety ,šrotové magnety na hydraul. Je osazena velmi silnými NdFeB magnety.


Prodám kroužek na nádrž SW-Motech quick-LOCK EVO Vhodné pro motocykl.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.