streda 11. júla 2018

Aplikacie na citanie knih

Amazon je výrobca skvelých elektronických čítačiek a autorom rovnako skvelej aplikácie pre čítanie. Slúži hlavne na kupovanie kníh a ich . Tu prichádzajú na scénu alternatívne aplikácie. Celkovo ide o veľmi prepracovanú aplikáciu na čítanie elektronických kníh , ktorá je na stiahnutie v obchode Play dostupná zadarmo.


Nebude to síce ako s papierovou knihou, ale na čítanie na displeji smartfónu sú ideálne. Pomocou aplikácie Prestigio eReader objavíte nový spôsob, ako čítať elektronické knihy.

Tento program na čítanie elektronických kníh podporuje formáty epub, . Vyberajte si z miliónov . Pre všetkých milovníkov kníh sme pripravili tipy na najlepších aplikácií. Ktorá z nich vo vašom mobile. Aplikácie na čítanie e- kníh.


Je len na vás, ktorú si . Musíte ich stiahnuť do počítača a preniesť do čítačky elektronických kníh. Urobíte to pomocou aplikácie Adobe Digital Editions, ktorú si musíte stiahnuť. V prípade aplikácií pre operačný systém iOS a Android .

Od používateľov tablet PC Prestigio MultiPad a čítačiek elektronických kníh Prestigio Nobile z viac ako krajín sme sa dozvedeli, . Nejeden milovník kníh už zaplakal, keď sa svojej knihy musel vzdať. Cool Reader je e-book aplikácia ,ktorá podporuje čítanie vo formátoch EPUB, FB TXT , . EPUB je nový formát pre publikovanie elektronických kníh. OS, potrebujete na čítanie EPUB súborov stiahnuť a nainštalovať špeciálnu aplikáciu.


Freda je bezplatný program pre čítanie elektronických kníh (ebook) na Windows. Vie načítať EPUB (DRM-free),. Ponuka nákupov v rámci aplikácie.


Na platformách Android a iOS môžete využívať rôzne aplikácie na čítanie kníh. V niektorých prípadoch prečítajú aj kancelárske dokumenty. Pomocou systému na čítanie elektronických kníh si totiž môžete v . Pre OS Android existuje viacero dostupných aplikácií na čítanie e- kníh , ale najviac odporúčame. Na Android zariadeniach sa dá stiahnuť do aplikácie Kindle. Existuje však veľa rôznych možností na zoznámenie sa s literatúrou, napríklad prostredníctvom . Slovenská aplikácia na čítanie e- kníh , e-časopisov a počúvanie audiokníh.


Pre čítanie na tablete s operačným systémom Android existujú desiatky . Sústredene vnímame reťaz čiernych písmeniek, cítime papierové strany knihy a počujeme, ako šuštia – tak vyzeralo a vyzerá čítanie odkedy existujú tlačené . Wooky je výborne použiteľná aplikácia na čítanie kníh , nakúpených v partnerských obchodoch.

Prestigio ponúka vlastnú aplikáciu na preberanie a čítanie elektronických kníh pre OS Android. Nová verzia podporuje štandard Adobe DRM, . S rozvojom internetu bolo čím ďalej ľahšie elektronické knihy prenášať,. Každý typ aplikácie alebo zariadení pre čítanie e- kníh má od výrobcu . Keď už sa do čítania kníh na PC dáte, môžete využiť oveľa.


Kindle, alebo napríklad aplikáciu pre čítanie na tablete. Ak knihu neodosielate do iBooks Store, môžete vytvoriť súbor knihy a. Preview, Adobe Reader alebo inej aplikácie na čítanie PDF. Ako som už vyššie písal, tak aplikácia podporuje formát.


Revolučné čítanie knihy v slovenčine, aké ste ešte nezažili. Digiromán Apokalypsa stále patrí medzi najsťahovanejšie aplikácie do mobilných zariadení s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.