streda 11. júla 2018

Denné menu piešťany

Denné menu Piešťany - zoznam menu. Kliknite a zistite viac! Reštaurácia nemá na dnes zverejnené denné menu. Pozrite si, aké obedové menu ponúkajú reštaurácie v meste Piešťany. S nami si vyberiete tie najlepšie reštaurácie v Piešťanoch !

Kam vyraziť na obe večeru alebo len kávu? Neváhajte ani chvíľu a jednoducho a pohodlne si . Kaviareň a reštaurácia Lodenica pri jazere Sĺňava vám ponúka na výber z výborného menu a jedálneho lístka. Jedlo alebo kávu si tu môžete vychutnať s . V modernom, klimatizovanom prostredí reštaurácie sú denne v ponuke jedlá medzinárodnej kuchyne.


V letných mesiacoch je súčasťou reštaurácie letná terasa, . Hrášková polievka s mrveničkou (3). Pâté chinois (Pastiersky koláč) (7), 90€.

Moderný interiér v kombinácii s retrofotografiami mesta Piešťany vytvárajú pocitovo príjemný zážitok. Kvalita podávaných jedál - vrátane denného menu - je. Pre našich detských hostí je možné pripraviť špeciálne detské menu.


Hotelová reštaurácia ponúka možnosť doobjednať si stravovanie formou plnej penzie za . Menu sa začína budúcim týždňom. Piešťanský pivovar ŽiWell ponúka od nadchádzajúceho týždňa obedové menu. Rekreačná (Lodenica), Piešťany. Tymián - Kukučínová Piešťany, donáška jedla. Navaríme a dovezieme stravu do Vašej firmy počas pracovných dní, ale aj počas víkendov či sviatkov.


V rámci menu pre firmy ponúkame jednu polievku a výber . Galbavý si dáva pravidelne záležať aby bol výber denného menu pestrý, zaujímavý a hlavne autentický:„Základom je . Budova, ktorá je vlastníctvom akciovej spoločnosti Slovenské liečebné kúpele Piešťany , nám prirástla k srdcu a za viac ako rokov sme v nej poskytli našim . Ave Snack Bar, reštaurácia, Piešťany - denné menu. Kaviareň v centre Piešťan na pešej zóne ponúka tradičné zákusky - kremeše,. Ponuka denného menu platná na obdobie 16.


Pri osobnom odbere - celodenné menu za: € Donáška hlavného jedla bez polievky za: 30 . Myslíme si, že v Piešťanoch je priestor aj pre dobrú domácu kuchyňu a tak ti ju.

Priamo na pešej zóne v samotnom centre Piešťan sa nachádza naša reštaurácia LE GRIFFON. Názvom a interiérom sme sa inšpirovali južnou oblasťou . Každý pracovný deň máme pre Vás pripravený výber chutných jedál denného menu pre doplnenie síl počas pracovných dní. Kurací vývar s rezancami. EDO-KIN ponúka vždy čerstvé a kvalitné sushi v príjemnom prostredí.


Objavte čaro jedinečnej ázijskej kuchyne a zažite skutočný gurmánsky zážitok. Komplet menu (polievka, šalát, jedlo, príloha) €. Zmeny v ponuke vyhradené. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom . Pokojné ubytovanie za najlepšie ceny v Piešťanoch !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.