utorok 8. mája 2018

Postel 120x200 biela

Jednolůžková postel SWAG, 120x2, bílá. Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Jednolôžková posteľ bez roštu a matraca vo farebnom prevedení: biela. Kovová biela posteľ s roštom, romantický štýl, viar rozmerov na výber.


Elegantný, zaujímavý dizajn, kombinácia dreva a kovu.

EUR Študentská posteľ biela 120x2Lara. Nožičky sú vyrobené z prírodného dreva v bielej farbe, ktoré je doplnené . Kovová posteľ Siena je v ponuke v rozmeroch 90x2a160x200. Matrace nie sú súčasťou postele treba . Predné i zadné čielka majú dekoračný vzor.


Kovová detská posteľ biela z kolekcie New YorkBiely odtieň je pre voľbu detského nábytku a vybavenia detskej izby jeden z najobľúbenejších. Vyberte si postele s rozmermi 1x 2cm. Každé lôžko je vyrobené.

Výber zo stoviek modelov. Pre dobrý partnerský vzťah a kvalitný spánok je dôležitá kvalitná manželská posteľ. Po kvalitnom spánku budete svieži a vstanete s úsmevom. Výška čela pri nohách: cm. Spacia plocha: 120x2cm.


Jednoduchý, jemný a pôsobivý dizajn. Biela posteľ s béžovými a bielymi posteľnými textíliami. Dospievajúce dieťa potrebuje nielen viac úložného priestoru, ale aj miesta na spanie Ak vaše dieťa dospelo, je čas vymeniť detskú posteľ na študentskú. Postele s úložným priestorom. Má vysoké čelo pro maximální pohodlí při čtení knihy nebo sledování.


Biela rustikálna pevná drevená posteľ z masívu lakovaná, rozmer 1x 2cm. Manželská posteľ s úložným priestorom. Prezri si u nás postele 120x2a porovnaj ceny v 10. Kapacita lôžka je 1kg.


Pre dvojité postele (od 120x2do 180x2cm) je celková zaťažiteľnosť 2kg. Dřevona REA LARISA UP 120x2BIELA 120x200. Krásna kovová posteľ v klasickom štýle. Konštrukcia je kovová, predné aj zadné .

Moderná posteľ v klasickom štýle. DARINA 180x20orech tmavý. Zároveň je v čele postele zabudovaný USB vsup na nabíjanie rôznych elektronických . Zaujímavá kombinácia kovu a dreva. Rám je kovový, tak ako aj o. Ponúkame Vám postele do spální vo veľkosti 1x 2cm. Kvalitné malajzijskej drevo je v bielej farbe.


Výklopná postel 1CONCEPT PRO CP-biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.