utorok 15. mája 2018

Kabelová chránička černá

Používá se k ochraně vodiče před poškozením. Prodej pouze na celá balení. PVC materiálu určeno k ohcraně vývodů kabelů s elektrických spotřebičů rozměry jsou uvedeny v technické fotografii . Trubka KOPOFLEX černá UV stabilní.


Ohebná dvouplášťová korugovaná bezhalogenová UV stabilní chránička KOPOFLEX ? Chránička je v barvě červená nebo černá.

Máte rádi výhodné nakupování? Co takto černé plastové kabelové chráničky T spojka za 59Kč? Nakupujte pohodlně online.


Drenáže Žluté, nebo černé plastové drenážní roury jsou charakteristické. Dělená hadice WST se používá jako elektroinstalační chránička pro. HDPE trubky pro optické kabely, Kód položky, Popis, JMN, Brutto cena (Kč), Netto cena (Kč), Malé. FRÄNKISCHE KABUFLEX R chránička DNkabelová , PE, červená TECHNICKÉ.


V sortimentu kabelových chrániček lze vybírat ze dvou typů trubek, a sice. Bezhalogenová UV stabilní ohebná dvouplášťová korugovaná chránička určená pro .

Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH . Standardní dvouvrstvé kabelové chráničky DN - DN 2z PE jsou určeny na ochranu silových a. Jsou dodávány v tyčích o délce m, v barvě černé. Tento výrobek vám umožní uspořádat velké svazky kabelů za komponenty. DROP předkonektorovaných tras předinstal. Ochranná kabelová trubka do země. KOPOFLEX - ohebná dvouplášťová korugovaná chránička m ( černá ) KF.


Fólie výstražná a ochranná,zemnící žlaby a chráničky. Vývodka pro kabelové chráničky Interflex. Základní barva je žlutá a černá. Poloha, tvar a velikost.


Cena za kus: 3Kč bez DPH 3Kč vč. OTAWA S1- CHRÁNIČKA NA KABELOVÉ ROZVODY. Cena : - za Cena bez DPH, včetně DPH.


Tabulka variant a rozměrů . Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. Obrázok má len ilustračný charakter. PE-HD KabuProtect R, pr.

Pouzdro ochranné, pro kabelové spojky. Spojka chráničky , průměr mm, černá. Kabel CYKY-J 3x5mm² černý 100m. Běžná cena včetně DPH: 80Kč. Vnitřní povrch vnitřní vroubkování pro snížení tření při zatahování kabelů.


KSX, ohebné bezhalogenové hladké kabelové chráničky v kotoučích z měkčeného PE (PE-LD), nárazu- vzdorné, pro vysoké mechanické zatížení. Trubky a chráničky slouží jako ochrana energetických a telekomunikačních vedení. Plastové kabelové chráničky pro ochranu kabelů kladených do země.


S toutovnitřní vrstvou je . Ohybná dvojplášťová korugovaná bezhalogénová chránička KOPOFLEX pr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.