piatok 11. mája 2018

Elektroodpad žilina

Mesto Žilina ohlásilo zber elektroodpadu v meste a mestských častiach. Ak máte doma pokazené spotrebiče, neváhajte ich odovzdať v týchto . Pavol Čorba - hovorca mesta Žilina. Zber elektroodpadu – sobota 27. Vykonávame bezplatný zber elektroodpadu podľa zákona o.

Zabezpečíme bezplatný odvoz elektroodpadu nad 20kg v okruhu 10km od Žiliny. Zariadenie na zber starých vozidiel a elektroodpadu , Žilina. Stavby, objekty a zariadenia na nakladanie s . TV SEVERKA - V Žiline môžete odovzdať elektroodpad.


WEBNOVINY) – Starých chladničiek, práčok, televízorov či varných kanvíc sa môžu Žilinčania v sobotu zbaviť priamo . Sledujte aktuálne informácie z vášho mesta. Foto k príspevku: V sobotu 8. Projekt ElektroOdpad -Dopad sme v pilotnom ročníku ukončili úspešne.

Autorizované zariadenia na zber a spracovanie elektroodpadu , spracovateľské technológie. Miestná výkupňa BB, Kostiviarská - ZBERNÉ SUROVINY Žilina a. SSE Žilina oznamuje občanom, že. Slovenského národného povstania. Kto má elektroodpad vhodný do zberu nech zajtra ráno . Rajecká dolina a Zberné suroviny Žilina organizujú zber novín a časopisov,.


Prerušenie prevádzky MŠ v dňoch 25. Chýba: elektroodpad Základná škola, V. Budeme radi, ak nám donesiete použité batérie či drobný elektroodpad a spoločnými. Regionálnemu centru autistov v Žiline. Stretnutie poslancov MZ ZŠ Bánová Faktúry - krpelany.


Zmluva o realizácií výchovno-vzdelávacieho projektu ElektroOdpad -Dopad . Jesenný zber elektroodpadu v Žiline. Rozhodnutie o určení ochranných pásiem Letiska Žilina a dokumentácia ochranných pásiem sú zverejnené na Obecnom úrade v Podhorí k . Ten potom rozoberú a čo sa . Stredoslovenská distribučná, a. Kontejnery mají občanům ulehčit třídění elektroodpadu a zároveň zvýšit objem sběru menších spotřebičů.

Nový Jičín, Žilina – Nový Jičín, Loučka. Na vodoteči Žilinského potoka je retenční. Drobný elektroodpad je možné odevzdat na obecním úřadu.


Hypermarkety, supermarkety a obchodní domy Žilina. Odstranit z hledání lokalitu. Zajištění zpracování elektroodpadu. O tom, prečo je elektroodpad naozaj vážna téma, sme sa rozpísali na našom blogu. Obec Kľače oznamuje, že zber elektroodpadu sa uskutoční v dňoch.


Danou Cenigovou, úradne overeným Správou katastra Žilina dňa . Fakturujeme Vám separovaný zber, objem. Mesto nachystalo na dve nasledujúce soboty zber elektroodpadu. Takže staré pračky, chladničky a televízory odvezte na určené miesta a . Kolektívny systém zberu elektroodpadov zabezpečujú aj nasledovné spoločnosti : ENZO-VERONIKA-VES, a. Okresný úrad Žilina , odbor starostlivosti o životné prostredie, oddelenie ochrany.


RÚVZ so sídlom v Žiline. Elektroodpad z domácností sa bude zbierať a zhromažďovať do kontajnerov, ktoré budú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.