utorok 13. marca 2018

Komínová strieška

Dodávateľ: PRODOMOS line. Komínová strieška z nerezovej ocele vhodná do rúry s vnútorným priemerom 2mm. Kvalitná nerezová komínová strieška nerezová s priemerom 180mm Vhodná pre všetky typy keramických i nerezových komínov.


Komínové striešky chránia komín pred atmosferickými vplyvmi. Rovnako ako samotné vykurovanie je dôležitý aj .

Vyrábame komínové kruhové striešky v štandardných rozmeroch, ale aj atypických podľa požiadavky zákazníka. Prezri si u nás kominova strieska a porovnaj ceny v 10. Upevňuje sa na ukončovacie kónus. Výroba, montáž a predaj nerezových komínov od Slovenského výrobcu.


Jednoduchá strieška na komín z pozinkovaného plechu, priemer rúry 1mm. Strieška sa ľahko vsunie do komínová rúry. Nerezové komíny v domácej kvalite.

Nie je príliš vhodná na komíny, v. Airhawk CILINDER je strešný komínček bez podstavy, ktorý slúži na odvod vzduchu a splodín z komína a ventilácie. Chráni komín pred dažďom a snehom. Schiedel komínová strieška NAPOLEON pre FINAL bez vetracej šachty a pre komín so zateplením 43x50.


Vhodné na odvod spalín zo spotrebiča na drevo. Kominova strieška so zakladňou 180mm základňa 500x500mm nerez leštený. Je určená na ochranu ventilačných a spalinových komínov pracujúcich na . Slúži na zakrytie komínového systému pred dažďovou vodou, snehom a pod. Betónová komínová strieška Smoke Block - Betónoveploty-predaj. Heluz strieška Napoleon.


Akcia „Leto s komínmi z Komínového centra“ od 1. Aktuálnou novinkou v našom sortimente je oblá komínová strieška. Komínový systém Elkoflex má pružný plášť z antikoru triedy DIN1. Meidingerova hlava ( strieška ) , materiál Al hrúbka materiálu 8mm.


Priemer: 1mm materiál: Zn Komínová. Jednotlivé komponenty komínového systému sú konštruované tak, aby do seba navzá-.

Ak sa pre daný typ paliva používa komínová strieška , nasunieme na . Krycia komínová nerezová doska. Brány, bráničky, plotové dielce, schody, zábradlia, prístrešky, striešky a ľahké oceľové. Firma ELMPRO ponúka kvalitné komínové a kontrolné servisné revízne dvierka,.


STR - Kruhová strieška slúži ako koncový prvok na odsávanie vzduchu do okolitého prostredia. Na začiatok stránky Sídlo: Dampier, s. OBI-stavebniny, sme tu pre Vás online a vždy vo Vašom okolí! V OBI nájdete všetko pre stavbu, záhradu a pre kutilov. Jsme odborníci na komíny a komínové systémy. Nabízíme unikátní komíny z Dánska, které lze umístit k hořlavým materiálům.


Na komíny je záruka let!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.