štvrtok 22. marca 2018

Mladomanzelia spz

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Prevádzkovateľ eshopu: WINGI, s. Zapísaná na Košice I, odd . Biely podklad s čiernym písmom, kombinované s modrou farbou a červenými srdiečkami. Väčšina vodičov raz dosiahne vek rokov.

Exkluzívny realistický dizajn a jednoduchá montáž. Na Vašom svadobnom aute nesmie chýbať. Tabuľka je určená priamo namiesto špz alebo na . Obľúbené poznávacie značky na auto pre mladomanželov.


Na výber z troch vzorov. Mladomanželské ŠPZ s vlastnými menami. Veľkosť značky je v zhodná z .

TABUĽA z tvrdého výkresu. Jednoducho sa zasunie do rámu na bežnej ŠPZ a určite drží! Text a srdiečka je možné ľubovolne pridať, zmeniť alebo upraviť.


Ozdobte si auto v deň SVADBY vlastnou špz napr. Do poznámky napíšte mená, aj farbu, ak máte záujem o . Text a motív je možné ľubovolne zmeniť alebo upraviť. Predam svadobne kosiky 2ks pre male druzicky, podbradniky, vyzdobu na auto a SPZ MLADOMANZELIA za symbolickú cenu. Inzeráty spz mladomanzelia.


Bezplatná inzercia, spz mladomanzelia predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Plastová ŠPZ -ka s Vašim textom - počet znakov závisí od veľkosti písma a rozloženia na tabuľke.


Pridaj komentár Zrušiť odpoveď. Vyžadované polia sú označené . PZ je z tvrdého výkresu. Nie je to nálepka, ale dá sa prilepiť aj obojstrannou lepiacou páskou.

U nás si môžete vybrať z množstva motívov, prípadne Vám vieme vytvoriť akukoľvek. Dajte si na svoje auto vedieť všetkým dookola, že ste sa práve vzali a ste mladomanželia. Vtipný doplnkok, ktorý ocenia nielen mladomanželia. Svadobné auto ŠPZ ŠPZ - mladomanželia.


Nebola nájdená žiadna inzertná . NOVINKY ŠPZ - mladomanželia. PZ : Design presne ako typizovaná slovenská ŠPZ. Možnosť vyrobiť vo všetkých typizovaných rozmeroch. Máme ich na sklade neúrekom, tak sme sa rozhodli. Výroba ŠPZ - svadobná ŠPZ z ľahčenej PVC dosky hrúbky 3mm.


Značka je vyrobená zo špeciálneho. PZ s logom automobilky, alebo vašou fotografiou? Vaša cena: € ( 1€ ). Máme pre vás Tipy pre efektívne zviditeľnenie pre mladomanželov na svadbe, alebo pre . PZ mladomanželia , plagát mladomanželov na vyzdobenie svadobnej sályVyobrazenia svadobných . Ozdobná fľaša na stojane v nej figúrka mladomanželov 45l biele víno 05l červené víno.


PZ kamion logo, menovky do kamiona, držiak na špz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.