utorok 6. marca 2018

Vysávač na suché a mokré vysávanie

Veľká nádrž z nerezovej . Vysávače Mokré vysávanie : áNO. Zoznam je obmedzený pomocou filtrov: Mokré vysávanie. Einhell Vysavač pro mokré i suché sání TC- VC 193. Tyčový aku vysávač – na mokré i suché čistenie, technológia PowerCyclone pre vysoký výkon vysávania , hubica TriActive Turbo pre silný výkon na kobercoch, . Mnohí výrobcovia a distribútori uvádzajú pri niektorých typoch .

Výkonný univerzálny vysávač do domácnosti, dielne alebo garáže. Na suché a mokré vysávanie. Ponuka profesionálnych priemyselných vysávačov , aj vysávačov pre domácnosti. Mokrá alebo suchá , hrubá alebo jemná špina? Suché aj mokré vysávanie , Jednostupňová výkonná turbína.


Objavte Philips vysávač na mokré vysávanie. Zistite prečo tieto vysávač na mokré vysávanie vyhovujú vašim potrebám. Porovnajte, prečítajte recenzie a . Multifunkční vysavač do interiéru i exteriéru.

Včetně bohatého příslušenství. Příruční a výkonný jednomotorový profesionální vysavač na mokré i suché vysávání s. Průmyslový vysavač Kärcher WD(MV4). Vhodný pro mokré i suché vysávání. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov.


Tyčový aku vysavač pro mokré i suché čištění, Technologie PowerCyclone pro vysoký výkon vysávání , Hubice TriActive Turbo pro silný výkon na kobercích, . Suché alebo mokré – všetko čo sa dostane vysávačom na suché a mokré vysávanie STIHL do cesty v dielňach, v priemyselných podnikoch alebo pri čistení. Upratovanie všetkých druhov materiálov s priestorovo nenáročnými a ľahko ovládateľnými vysávačmi. Waldbeck Phantom Dervis vysávač na suché a mokré vysávanie účinne čistí koberce a hladké podlahy.


Priemyselné vysávače : Mokré i suché vysávanie. Určené pre vysávanie suchých i mokrých nečistôt. Dobre poslúži i pri haváriách ako je vytopenie priestorov . Prevedenie trubice : plastové trubice.


Operačný rádius (m) : 8. Objem prachového filtra alebo nádoby (l) : . Prinášame vám pár chytrých trikov, ako vysávanie urýchliť,. S l veľkým zásobníkom si hravo poradí s . Materiál (nádoba), Umelá hmota. Spoločnosť SERVIND je výhradným zástupcom fínskeho výrobcu brusív, brúsnych a leštiacich systémov, náradia a príslušenstva MIRKA, ktorý patrí k .

VYSAVAČ NA SUCHÉ A MOKRÉ VYSÁVANIE. Lavor Ares IF je malý a tichý vysávač pre vysávanie suchých a mokrých nečistôt. Vynikajúco sa hodí ako do domácnosti alebo dielne, tak aj pre mobilné . Princip vysavače s vodním filtrem je podobný jako u suchého. DeWalt DWV901L vysávač na mokré aj suché vysávanie - Spĺňa požiadavky predpisov EU pre triedu L. Inovovaný čistiaci systém duálneho filtra udržuje stály.


Výkonný priemyselný vysávač na suché i mokré vysávanie a čistenie podláh v dielňach, kanceláriách alebo bytoch. Malý jednomotorový vysávač , spĺňajúci požiadavky náročného profesionálneho. Vysporiadajú sa s každou špinou: Viacúčelové vysávače Kärcher sú ideálne pre. Disponuje hygienickým multifiltračným systémom a ultrasacím výkonom.


Bosch Vysavač na mokré a . Víceúčelové a multifunkční vysavače.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.