pondelok 19. marca 2018

Jablkova strudla z kysnuteho cesta

Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Recepty pre chutný život. Keď cesto vykysne, vyvaľkáme ho a naplníme jablkovou plnkou.


Cesto zrolujeme, štrúdľu . Z múky,kvásku,vajca,soli masla a vlažného mlieka spravíme tuhšie . Jednoduché záviny z kysnutého cesta plnené pudingom.

Zrolujeme a dáme na vymastený plech. Keď sa nám štrúdľa niekde roztrhne,zalepíme ho kúskom cesta ,ja si . Vyskúšajte tento náš recept. Ponúkame Vám recept na rýchly kysnutý jablkový závin na ktorom si môžte.


Ak nemáte vlohy, čas alebo skrátka nervy na klasické štrúdľové cesto a nepozdávajú sa vám v . S týmto receptom sa vám jablková štrúdľa určite podarí a bude chutiť ako viedenský. V prípade lístkového cesta nanesieme jablkovú plnku do stredu, okraje . Zopár rokov som piekla štrúdle iba z lístkového cesta.

Keď mi ale to kupované prestalo chutnať a začala som si pripravovať vlastné, vyskúšala . Prečo piecť štrúdľu z lístkového cesta ? Veď cesto na domácu štrúdľu nie je náročné, je rýchle, lacné a hlavne chutné. Mäkký a šťavnatý jablkovo-makový závin z kysnutého cesta. Rozpis surovín je na dva veľké záviny. Hodia sa do kysnutého , krehkého ale aj lístkového cesta. Pečieme ako vianočku z normálneho kysnutého cesta, zo začiatku nastavíme rúru naplno, necháme zapiecť, . Oba konce lístkového cesta zahneme, aby plnka nevytiekla a narezané konce cez seba.


Suroviny: 3g hotové bezlepkové lístkové cesto vajíčko tvaroh čokoláda nastrúhané jablká škorica zero cukor. Kysnutý rebarborový koláč s posýpkou. Postup: V balíčku boli dva kusy lístkového cesta.


Jemný rožtek z kysnutého cesta. Jablková taštička ( 1g). Rozvalkany plat listkoveho cesta posypeme struhankou, aby nam stava zo strudle nevytekala. Aj z kupovaného lístkového cesta sa dá upiecť chutná štrúdľa.


Makovo- jablkova strudla z listkoveho cesta na tanieri. NA VRSTVE LÍSTKOVÉHO CESTA VANILKOVÝ PUDING, ŠĽAHAČKA A. JABLKOVÁ ŠTRÚDLA Z LÍSTKOVÉHO CESTA SO STRÚHANKOU A.

Potrebné ingrediencie: - balíček mrazeného lístkového cesta - mletý mak - slivkový lekvár - očistené a postrúhané jabĺčka - kokosová múčka. Na mak nastrúhame jablká, pridáme cukor, vajce a poriadne premiešame. Plnku si dáme asi 2cm od okrajov po celej dĺžke cesta a širka plnky . Odstaté cesto si rozdelíme na polovice a vyvaľkáme ho na papieri na pečenie.


Do stredu cesta navrstvíme vychladnutú plnku, posypeme orechami a škoricovým. Odpoveď bola odstránená. Takto vyzerala štrúdla pred pečením. Menovky: z lístkového cesta. Bílkoviny (g): 3 Tuky (g): 9 Sacharidy ( g): 1SAFA (g): Cukry (g): Vláknina (g): Sůl (g): 1. Robí to z lístkového cesta kúpeného v JEDNOTE.


Kocku lístkového cesta rozvaľkáme na tenko , naukladáme nastrúhané . Koláče z kysnutého cesta. Z cesta mi väčšinou vyjde koláč.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.