pondelok 15. januára 2018

Rucne malovane flase

Ručne maľované fľaše , ktoré potešia. Možnosť výberu kvetinového alebo vínového motívu v rôznych farebných variáciách. Váš výber zadajte pri objednávaní do Poznámky.


Pohár na obrázku slúži . Výber textu zadajte pri objednávaní do Poznámky.

Máte záujem o kvalitnú liečivú kozmetiku ? Vítam Vás na mojej stránke. Zboží prodejce Anjeliky. Hocičo - k narodeninám, promócii, meninám, len tak.


Na objednávku podľa želania alebo vybraného motívu. Krásne ručné dievčenské dekorácie nápady, ktoré môžete použiť. Drevená kazeta naplnená setom kvalitných Slovenských vín poteší každého milovníka vína. Vieme zabezpačiť ručne maľované logo, venovania, alebo .

Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť , či . Predám ozdobnú darčekovú fľašu atypického tvaru vhodnú ako dar alebo výslužku ku krstu dieťaťa. Na bielom akrylovom podklade na prednej strane je ručne. V štýle tohto svadobného oznámenia je možné objednať si aj svadobné menu, menovky, zasadací poriadok, ďakovné kartičky, čísla stola, etikety na fľaše a pod. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Sú vhodné na sklo - okná, fľaše , tiež n. Fotorámik je ručne maľovaný vodeodolnými vitrážovými farbami na sklo.


Prekrásna ozdobná fľaša. Xdecor Fľaša v piesku - Štvordielny obraz (1x cm). Darčekové predmety - výšivky, magnetky, odznaky, poháre a fľaše , športové. Lenka Suchanová, malované sklo. Výroba a predaj ručne vyrobených darčekových predmetov: maľované fľaše , . TRENČÍN - Panorama Club.


Ručně malované zvířátko - opice šimpanz z plastu do sběratelské kolekce Safari. Doplnky plastové na detský bicykel Cars (Autá) set košík, fľaša na nápoj, .

Plastová exotická zvířátka z této kolekce zvířat jsou velmi věrně. Zaváraninová fľaša s plech. Obrazy - Fľaše a nádoby. Objavte nápady na tému Nápady Na Ručné Práce.


Predam rucne malovane starozitne hlinenne krcahy. Jeden cierny vysoky-je v 1 stave,a druhy hnedy nizky gulatejsi je na vrchnom okraji olupana farba. Flase su rucne malovane a zdobene servitkou metodou.


Pri vacsom odbere zlava. Rucne malovane pohariky 0. Ponúkam maľby rôzneho druhu: ručne maľované hodiny a darčekové predmety, jubilejné (narodeninové) poháre a fľaše , svadobné poháre a fľaše , poháre na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.