streda 31. januára 2018

Jesenne inspiracie na balkon

Okrasný trávy prinesú na balkón nielen ohnivé tóny, ale aj príjemný šuchot. Vyberte si rastliny podľa vašich predstáv - kvitnúce či nekvitnúce, . Medzi typické kvety jesene patria predovšetkým chryzantémy. Ak si nimi chcete vyzdobiť svoj balkón alebo lodžiu, nie je nič jednoduchšie. Na balkóne či vedľa dverí vám môže príjemného spoločníka.


Vresy aj iné jesenné rastliny pôsobia prirodzenejšie a viac vyniknú v rôznych košíkoch, ale aj v terakotových nádobách.

Ani potom, čo odkvitnú letničky, nemusí zostať váš balkón či okno bez kvetinovej nádhery. Začiatkom jesene je najvyšší čas vybrať sa do záhradníctiev a nakúpiť vresovce (Erica) a vresy (Caluna). Aj keď tomu možno nebudete veriť, aj jesenný balkón môže byť plný pestrofarebných kvetov.


Niektoré rastlinky totiž chladnejšie jesenné. Možno už balkóny nemáme zaliate slnkom ako v lete, ani plné. SUPER inšpirácie na jesenné dekorácie nájdete aj v galérii pod článkom!


Prinášame Vám zopár nápadov a rád od danajky na spestrenie okien a balkónov v jesennom období. Vpustite si do bytu, záhrady, domu a na balkón farby.

Falošný patchwork - inšpirácie a postupy. Vyfarbite si balkón či terasu farbami jesene a rozžiarte sychravé dni. Inšpirácie : Výsadba kvetov na balkón podľa svetových strán. Ako oživiť okná, balkóny a terasy, keď odkvitnú letničky?


Ak hľadáte na svoju terasu, či balkón ešte v tomto období zaujímavý. Postupne rozkvitajú až do neskorej jesene , s chladom ich krása rastie. Spríjemnite si domácnosť aj po nástupe chladných dní.


Tieto jesenné doplnky si určite zamilujete. Ak máte balkón , urobte si z neho oázu oddychu. Balkónové inšpirácie - biely záhradný nábytok a plno kvetov. Existuje nespočetné množstvo možností využitia drevených paliet na výrobu nábytku. Už sme vám predstavili toľko kreatívnych nápadov pre . Doplnky do záhrady, na terasu a na balkón , dekorácie pre záhrady, terasy a balkóny.


Vonku sa blíži zima, to však neznamená, že večerné posedenia na balkóne sú nenávratne preč. Stačí iba teplá deka, zopár vankúšov a . Jesenné dekorácie v duchu vidieckeho štýlu. Práve tá ponúka množstvo inšpirácie na dekorácie, ktoré vám dnes.

Balkón zas môžete doplniť lampášmi v rôznych veľkostiach, ktoré . Ak sa chystáte krátiť si dlhé letné chvíle na balkóne , mali by ste si ho zariadiť pohodlne. Inšpiruj sa a rozsvieť si záhradu či balkón presne podľa svojich predstáv! Skvelá inšpirácia mam veľkú záhradu.


Aj na balkóne , terase či lodžii si môžeme vysadiť krásne kvitnúce rastliny, a tak si zväčšiť byt o príjemný úžitkový obývací priestor. FOTO inšpirácia : Ako vyzdobiť balkón či terasu? Aj počas jesene sa sieťou šíri záplava inšpirácií. Pozrite si, čo je trendy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.