utorok 23. januára 2018

Oprava karoserie po krupobití kosice

Naša špecializácia je oprava karosérii áut poškodených od KRUPOBITIA. KOŠICE , PREŠOV alebo kdekoľvek na území celého SLOVENSKA. Autoservis H - Point, RELLA s. Vykonávame opravy karosérií po krupobití , vyrovnanie preliačin a jamiek - za studena, metódou PDR.


Košice - Špecialista na opravy po nehode. Opravy preliačin bez poškodenia laku.

Vyhnite sa preliačinám na vašej karosérii tou najjednoduchšou cestou. Karoséria auta po našej oprave PDR. U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania. Ide o novú a šetrnú metódu, . Ponúkame Vám šetrnú metódu OPRAVY PRELIAČIN KAROSÉRIE BEZ.


Metóda opravy preliačin bez poškodenia laku je známa ako PDR TECHNOLÓGIA. Nepríjemné, ale nie neriešiteľné. Vyrovnávanie karosérií automobilov bez lakovania.


Opravujeme malé aj veľké preliačiny po krupobití , parkovaní a pod.

Autolaky - Peter Dzuro, Košice. Spoločnosť MV Auto-dent, s. Opravujem preliačiny bez potreby lakovania šetrnou metódou PDR, opravy karosérii po krupobiti. Preliačiny - opravy karosérií profesionálnou technológiou. Oprava je vykonávaná technológiou PDR.


Máte možnosť navštíviť autoservis, kde sa venujú oprave karosérie a laku. Niekoľko z nich som kontaktoval, a zisťoval, čo stojí oprava. Dopyt: servis, oprava preliačin karosérie po krupobití , Snina - už pred vami.


Metoda PDR představuje moderní způsob opravy karoserie bez nutnosti . Na pěti našich pobočkách Vám opravíme karoserii auta po krupobití ve spolupráci s Karosář. Chýba: kosice EPDR – European Professional Dent Repair – European Professional. Zaoberáme sa opravou preliačin automobilov po krupobití , neopatrnom parkovaní a drobnom vandalizme metódou PDR ( Paintles Dent Repair ). Specializujeme se na opravy karoserií a čištění suchým ledem.


Ponuka a dopyt pre Auto služby. Nôž je určený na prerezávanie zlepených spojov karosérie plechu od výstuhy na. Predmet: oprava preliacin podtlakom, Príspevok. Mam preliacinky na streche po krupobiti a potreboval by som to dat spravit.


Mate skusenosti s niekym za rozumne ceny? Tych preliacin je dost .

Pri malých poškodeniach nie je oprava auta vecou dní, ale hodín. Problémom nie sú ani poškodenia na zlomoch karosérie alebo výstuhách. S novou metódou sa dajú tieto škody bez lakovania odstrániť. Predaj pneumatík pre osobné a. Celkový objem škôd po krupobití sa vyšplhal na takmer milióna eur.


Táto metóda spočíva v tom že postihnuté miesto sa na karosérií odstráni vytláčaním alebo . OPRAVA ÁUT PO KRUPOBITÍ POMOCOU TECHNIKY PDR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.