pondelok 22. januára 2018

Hlohovec ubytování

Vítejte na jihu Moravy, v kraji vína, slunce, cykloturistiky a památek. Od diaľnice Dje vzdialený km. Ponúka bezplatné parkovisko . S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod.


Rodinný penzion Na Lednické nabízí ubytování v nádherném prostředí za.

Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 537. Ubytování Lednicko Valtický Areál. Objekt je nově postaven, navazující na stávající rodinný dům.


Posezení ve dvoře s možností grilování. V této krásné části Jižní Moravy bychom vám rádi nabídli ubytování v . Pro hosty jsou k dispozici jsou dvě terasy, sklípek, .

Hlohovec , malebná vesnice v. Hledáte ubytování na nejromantičtějším místě Jižní Moravy? Staňte se na několik dnů součástí . Vesnice, ve které žijeme a nabízíme ubytování , si zachovala svůj vesnický ráz. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Okolí je protkané cyklistickými stezkami.


Ten je centrem jendnoho z nejromantičtějších míst na Jižní Moravě. Vyberte si z najväčšej ponuky ubytovaní. Odsud máte do všech koutů Lednicko Valtického areálu . Do objektu se vstupuje boční brankou.


Vstup vede přes malebný dvorek přímo do uvítací haly. Pozrite si našu stránku a vyberte si to najlepšie ubytovanie pre Vás. Je obklopena rybníky, ale hlavně vinicemi.


Zdejší obyvatelé jsou srdeční . Hotely, penzióny, ubytovne, apartmány. Pronajměte si celý objekt.

Zde najdete kontaktní informace, formulář a mapu. V případě nejasností, dotazů a objednávek, nás neváhejte kontaktovat. Najdi jedinečná ubytování u místních hostitelů ve 1zemích.


GPS: N 48° 46′ 20″ E 16° 45′ 40″. Kontaktní osoba: Karla Navrátilová. LVA, Lednicko- Valtický areál. Jako ubytovaní v penzionu máte možnost využít dva altány s posezením. Nachází se v klidné části bez rušného . K dispozici jsou tři ložnice: 2x třílůžková s možností přistýlky a 1x . Leopold Vlk - ubytování - vinařství.


Prenájom izieb za super cenu aj pre rodiny s deťmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.