štvrtok 16. novembra 2017

Nepečená smotanová torta

Keďže patrím medzi ľudí, ktorí milujú ľahké a svieže dezerty táto torta u mňa a môjho priateľa musí byť pri každej oslave :) Je až smiešne . Recepty pre chutný život. Osviežujúca nepečená jahodovo- smotanová torta , na ktorej si každý pochutí. Jednoduchá ovocná torta. Okolo rúry veruže nepôjdete.


Naplnená hruškami: Skvelá smotanová torta.

Oku lahodiaca: Kávovo-orechová torta s čokoládou. Ovocie opláchneme a necháme odkvapkať. Zopár plodov si odložíme na ozdobu, zvyšok pokrájame na kúsky. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom.


Nepečená smotanová torta z piškót. POTREBNÉ PRÍSADY kyslé smotany alebo . Osobne smotanové torty milujem, pretože sú nenáročné na prípravu, postačí na . Ovocnů tortu z kyslej smotany určite poznáte, ale ponúkam vám trochu iný variant tohto sviežeho dezertu.

Ponúkame Vám rýchly recept na chutnú smotanovú ovocnú tortu. Ak máte chuť na niečo sladké, skúste tento jednoduchý recept na ovocno- smotanovú tortu. Na dno formy uložíme piškóty čo najtesnejšie k sebe (ks). Určite všetci poznáte smotanovú tortu , často nazývanú piškótnica.


Ide o veľmi obľúbený recept hlavne pre jeho jednoduchosť. My sme však piškóty vymenili za. Kyslú smotanu zmiešame s vanilkovým a práškovým cukrom a poriadne premiešame. Do okrúhlej tortovej formy poukladáme na spodok . Krém, ovocie a maslové sušienky.


To základ pre túto vynikajúcu tortu , ktorú pripravíte skutočne rýchlo a bez väčšej námahy. Stačí len zmiešať všetky . Sladké veľkonočné potešenie. Tak tento recept s malými obmenami určite pozná každý. Powerfood nepečená kokosovo- smotanová torta bez štipky.


V rámci zdravej výživy si treba uvedomiť jednu vec a to, že múka môže byť často . Torta nepečená kokosovo- smotanová bez múky, ktorá je navyše vylepšená o kvalitné tuky, hlavne vo forme kokosu, horkej čokolády či mandlí. Tento recept naozaj zvládnete „ľavou zadnou“ a s minimálnym množstvom ingrediencií. Piškóty polejeme šťavou z .

Zdravé sladkosti: Tvarohovo- smotanová torta. Ak v sladkých receptoch nahradíte niektoré suroviny zdravšími, chutiť budú stále skvele a vy môžete . Vynikajúca mrazená nepečená torta s chuťou čokolády a kávy je nenáročná na prípravu aj na suroviny. Najlepšia nepečená smotanová torta.


Keď torta stuhne, poukladáme po jej obvode Kinder čokoládky, previažeme ich stužkou a vrch . Na spodok formy poukladáme okrúhle piškóty. Zložitosť: ľahká príprava. Doba prípravy: minút.


Suroviny: balíky detských piškot gulatých banány veľké pochutkové smotany . Včera som dostala chuť na osviežujúcu nepečenú tvarohovú tortu s piškótami a ovocím, ktorú určite poznáte pod názvom ako smotanová torta s piškótami. Potrebujeme: balíčky veganských obyčajných keksíkov bez plnky, kiwi, banány(alebo akékoľvek iné ovocie), . Hľadáte chutný, rýchly a nenáročný recept na nepečenú tortu ? Zákusok, v ktorom je hlavnou prísadou smotana býva veľmi vďačným dezertom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.