streda 15. novembra 2017

Koza na puzdra

Ponúkam aj ručné zdobenie puzdier a samozrejme rôznu . Stovky kožených a nylonových puzdier na zbrane priamo od výrobcu. Materiály na výrobu nožov a púzdier. Remeň z kvalitnej výberovej 4mm hrubej hovädzej kože určený na obťahovanie britiev. Púzdro je vyrobené z kombinácie hovädzej a pštrosej kože.


Pre kresadlo som použil tyčinku z bežného firesteelu a opäť jelení paroh.

Až na tú pštrosiu kožu ide. Na notebook - Púzdro - . Veľmi kvalitné kožené púzdro nasúvané na opasok. Kožené púzdro na guľových nábojov- univerzálne. Puzdro má nádherný farebný interiér s povrchom z mikrovlákna, . Koža Typ hnedé, Novinka . Peňaženkové puzdro pre HONOR - pravá koža , hnedé a iné príslušenstvo pre Váš mobilný telefón.


Puzdro typu kniha CELLY Wally pre Sony Xperia ZCompact, PU koža , čierne ( puzdra -sony-xperia-z5-compact).

Exkluzívna dokladovka na doklady a karty MERCUCIO. Vyhovuje staršiemu aj novému . Používateľské hodnotenie a recenzie na puzdro na mobil Púzdro SES Luxusné FLIP Huawei Honor - zlaté koža. Odkazy na odborné recenzie. Opinel ponúka nože do prírody, poľovnícke nože, zatváracie nože, detské nože, kuchynské nože, záhradnícke nože, rybárske nože, púzdra na nože, ocielky. Elegantní a praktické puzdro typu kniha CELLY Wally v novom dizajne, navrhnuté priamo pre váš telefón.


Naviac široký výber príslušenstva. Puzdro je vyrobené z kvalitnej a odolnej PU koža sa . Nakúpte rýchlo, lacno a pohodlne. Pokiaľ preferujete skladnejšiu verziu pre Vaše kreditné karty a hotovosť, jednoznačne siahnite po púzdrach na kreditné karty značky SHPERKA.


Obsah knihy: Puzdro 15xHeribanová hnedá koža natur Samsung Galaxy Tab 7. Podporte projekt, ktorý má myšlienku. Toto kvalitné púzdro ochráni váš mobilný telefón. Kategória neobsahuje žiadne . Kozene a kozenkove puzdra - prava koza Žiadne produkty. Toto krásne puzdro je tvarované tak, aby dokonale padlo iPhonu Plus.


So zadnou stranou z pravej kože a tvarovanými polykarbonátovými hranami - váš . Produkt už nie je v predaji.

Horizontálne puzdro Bridge so zatváraním, PU koža , veľkosť 5XL, čierne ( 147x83x7mm). Ručne-robená peňaženka z pravej kože pre Samsung Galaxy SPlus v hnedej farbe. Mikov puzdro z prírodnej kože. Elegantné puzdro vyrobené z luxusnej kože vo Vintage štýle. Celková výška puzdra cca 14cm, pre nože do dĺžky cca 9-11cm.


Ručne spracované výrobky z kože : Kožené opasky, púzdra , peňaženky, remene, tašky, kabelky, kapsičky, obojky ale aj výrobky na mieru s vlastným vzorom. Značkové diárové púzdro BLUN BOOK FLEXIje vyrobené z pravej kože vo vnútri púzdra sa nachádza gumenná vanička, do ktorej vložíte svoj smartfón, a je. Sú vyrobené z kvalitnej kože vďaka ktorej vyzerajú a pôsobia luxusne. Vertikálne uchytenie na opasok, uzatváranie na suchý zips.


Ostatné: CELLY Gelskin TPU case for Samsung Galaxy SEdge, colorless TPU púzdra CELLY Gelskin sú vynikajúcou ochranou pre vaše zariadenie. Polstrované puzdro Blaser na pušku kombinácia textilu a kože , dĺžka 120cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.