štvrtok 23. novembra 2017

Karcher vysavace nahradne diely

Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e- shopu. Náhradné držadlo pre extraktor. Originální náhradní díly a příslušenství . Potřebujete originální náhradní díly pro váš čisticí stroj KÄRCHER ? Obraťte se na naše servisní středisko KÄRCHER. Pomůžeme vám s výběrem a objednáním . Predaj náhradných dielov a príslušenstva.


Súprava na opravu hadice (C32) obsahuje závitové objímky na spájanie hadíc pre profesionálne T vysávače s klipovým systémom. Clipová závitová objímka . Naše pobočky naleznete ve městech Ostrava a Opava. Priečinok na odkladanie malých dielov.


Zde můžete nalézt nejběžnější náhradní díly pro stroje Nilfisk-Alto (Wap), Kranzle , Karcher i jiné. Pokud zde Vámi hledaný díl nenaleznete, neváhejte. Akcia na náhradné diely a príslušenstvo platí len pre zákazníkov,.


Značkové autodiely pre váš VOLKSWAGEN. Využite naše nízke ceny na zakúpenie OEM dielov . Disponujeme kvalitným personálom a technickým servisom. V Bratislave máme kamennú predajňu. Domov › Čistiaca technika KÄRCHER › Studenovodné vysokotlakové čističe.


Filter papierový KC, KÄRCHER , MOULINEX, balenie 5ks . Vysávač je ľahký a ľahko prenosný. Dobrý deň, tento vysávač mám už dlhšiu dobu a posledné mesiace pri. Zoznamy náhradných dielov. Tieto kompatibilné, cenovo prijateľné vaky na vysávače od spoločnosti vhbw sú. Na u nás zakúpené stroje – zľava pri oprave na náhradné diely.


Servisné oddelenie KÄRCHER skontroluje. Zľava na náhradné diely mimo akciového tovaru. Tašky na vysávače vyrobené z vysoko kvalitného mikroflóru, presne hotové. Pridať do obľúbenýchPorovnanie.


Mokro-suché vysávače Karcher , NT Eco. Dobrý den, uvažuji o koupi průmyslového vysavače k úklidu na půdě, kolem domu a při rekonstrukci. Kärcher Viacúčelový vysávač WD Premium Car.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.