utorok 21. novembra 2017

Honor 7 puzdro

Knižkové otváracie puzdro pre telefóny Huawei Honor Lite. Skvelé riešenie pre kompletnú ochranu smartfónu. Vnútorná vanička zabraňuje vzniku poškodenia . Peňaženkové puzdro Litchi Buttefly na Honor - Magenta.


Dodacia lehota: pracovných dní. Jedná se o velmi lehké pouzdro vyrobené z TPU materiálu, které přesně kopíruje tvar telefonu Honor 7S a zachovává tak snadný přístup k tlačítkům a .

Chráni zadnú stranu prístroja pred prachom, poškriabaním a poškodením s . Krásne peňaženkové ružové púzdro pre Váš Huawei Honor 7. Dokonalá ochrana pre Váš telefón. Púzdro SLIM FLEXI HUAWEI HONOR červne. Puzdro na Huawei Honor čierne.


Horse PU kožené puzdro pre mobil Honor Lite - ružové práve pre Vás. Vlastné sklady, rýchla expedícia objednávky. Toto puzdro pre Huawei PPro chráni obrazovku voči škriabancom a nečistote.

Otváranie puzdra je rýchle a. Otevírací pouzdro ve stylu knížky,z boční strany je pouzdro zajištěno malou přeskou proti otevření. Uvnitř pouzdra je silikonová vanička,která krásně obejme Váš . BOOK SENSE - knižkové puzdro s funkciou stojanu prémiovej značky SBS Mobile je vyrobené z kvalitnej a odolnej eco. SBS BOOK SENSE PUZDRO PRE . Koženkové knižkové puzdro s magnetickým zatváraním v bielej farbe. Určené pre telefóny Huawei Honor 7. Bráni vzniku nežiadúceho poškodenia, pred . Pouzdro typu kniha v elegantní PU kůži. Disponuje perfektním tvarem, díky němuž je mobilní telefon v pouzdře stabilně uchycen a také předním odklápěcím.


TPU gélové puzdro FIXED pre Honor Lite, matné. Gélové puzdro FIXED predstavuje jednoduchú, ale napriek tomu efektívnu ochranu vášho inteligentného . Originálne flipové púzdro Honor predstavuje ideálnu ochranu pre Honor Lite. KG silikonové puzdro Huawei Honor Lite Black - Silikónové puzdro chráni zadnú časť a hrany Vášho mobilu pred poškriabaním a nárazmi. Diárové puzdro Smart Magnet pre Huawei Honor červené nájdeš v digitall.


Teraz slúžia aj ako módne doplnky, čo je aj prípad puzdra. Fancy Diary Book puzdro Black pre Honor Lite. Huawei Honor Pre lepšiu ochranu telefónu Vám odporúčame ešte pred založením telefónu do diárového púzdra dať na displej telefónu ochrannú fóliu.

Priehľadné puzdro pre Huawei Honor vyrobené z TPU. Ultratenké gumené puzdro Huawei Honor (PLK-L01) priesvitné za bezkonkurenčnú cenu, v dobrej kvalite a takmer vždy bez čakania. Originální flipové pouzdro černé barvy pro smartphon Honor Lite je opatřen otevírací částí krytu, která chrání displej před v vnějším poškozením, zejména . Elegantné klasické flip púzdro z vysoko kvalitných materiálov. Okraje boli posilnené silným a odolným šitím, ktoré zabezpečuje životnosť púzdra.


Púzdra Huawei Honor lite Flip flexi kožené puzdro - čierny. Huawei Y6Pro Flip flexi kožené puzdro - čierny Zobraziť väčšie. Honor Original Folio púzdro Black pro Honor Lite online.


PEVNÉ A CHRÁNIACI: Pevné púzdro chráni Váš mobilný telefón pred opotrebovaním a nečistotami. Kvalitní a elegantní flipové . Originální a stylové pouzdro typu kniha Honor Flip Cover, které je určené přímo pro telefon Honor 7. Silikónové puzdro Jelly Case značky Roar Colorful pre mobilný telefón Honor je vhodný ochranný prvok pre zadné a bočné časti mobilného telefónu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.