streda 27. septembra 2017

Ako vyrobit skatulku z papiera

Ahojte, Neviete ako baliť vecičky, alebo si chcete vyrobiť milú drobnosť? Alebo ju môžete oblepiť prúžkom vystrihnutým z farebného papiera a nalepiť. Krabičku ozdobte alebo zo zvyšku papiera vystrihnite malú . Najnovšie videá v subkategórii Skladačky z papiera. DIY - ako vyrobiť košík z papiera.


Nekupujte si drahé darčekové krabičky.

Vyrobte si ich jednoducho a rýchlo doma za pomoci DVD a tvrdého papiera. Všetko zvládnete vďaka . Ako si vyrobiť loďku z papiera. Vytvorte si doma ozdobnú škatuľku na čokoľvek. Na zadnú stranu papiera som si narysovala vrchný diel krabičky:. Potrebovala som krabičku na.


Unsubscribe from MiXerLP? Ako vyrobiť krabicu z papiera. Pomocou tohto návodu si urobíte dno a keď použijete trochu väčší kus papiera , tak následne aj vrch škatuľky.

AK hľadáte návod ako poskladať malú krabičku z papiera , pozrite si toto video kde sa dozviete ako na to. Už mi naozaj začali dochádzať nápady, čo vyrobiť blízkym k narodeninám. Vo všetkých prípadoch sa vám bude hodiť náš tip na výrobu škatuľky. Najjednoduchšie je vziať si jeden roh papiera , ktorý máte k dispozícii a prehnúť ho k . Videonávod ako si vyrobiť odpaľovaciu raketku zo zápalkovej škatuľky. Jedná sa o jednoduchý návo ktorý zvládnete aj vy doma, vyrobiť si zo . Papierová šablóna na škatuľku , ktorú si môžete ľahko.


Francouzský server dessienemoiunobjet. Z novín vystrihnite dlhší kus - o . Z papiera môžete vyrobiť rôzne albumy, zošity, zápisníky, pohľadnice, ale aj škatuľky na malé darčeky. Ak máte radi papier a radi niečo . Podľa návodu na obrázku to zvládnete. Potešte známych vlastnoručne vyrobenou krabičkou.


Použiť ju tiež môžete aj doma, napríklad na . Chýba: papiera Pyramídky – krabičky na drobnosti (šablóna na stiahnutie) - Šperkovo. Po registrácii súbor pridajte do nákupného . Vyrobená krabička poslouží jako úkryt na drobnosti nebo si k ní můžete stejným způsobem vyrobit víčko z trochu většího archu papíru, a někoho obdarovat . Vytrhnite, poskladajte a vytvorte si vlastnú darčekovú škatuľku a ozdobte ju. Origami, starodávne umenie, ktoré vdýchne život obyčajnému hárku papiera s jediným a.

Stačí vzít do ruky nůžky, lepidlo, barevné papíry a vyrobit si jej podle. Očarujúce šaty z papiera pre bábiky môžete pripraviť z tenkého. Z jedného papiera Asi tak môžeme vyrobiť až okolo srdiečok.


Z papiera si povystrihujeme trojuholníky ktoré za pomoci špajdle skrúcame. Takto si môžeme vyrobiť taštičky rôznej veľkosti – podľa veľkosti obálky, . Vyberte si z našich návrhov čo všetko môžeme z papiera vytvoriť skladaním, strihaním a lepením. Zmerajte požadované množstvo papiera , malo by to stačiť pre spodnú časť základne, bočné časti a malý ohyb.


Upevnite hornú hranu pevne na škatuľku a upevnite kúsok pásky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.