streda 20. septembra 2017

Hdpe 32 cena

LDPE rúra 20x- Výhodná cena a odborné poradenstvo! Jsou baleny a namotány na bubnech nebo ve smotcích. Ukládá se do země a je určeno pro vnější tlakové rozvody plynu a jiných médií vůči . Tým sa dosahuje väčší priemer a teda aj väčšie prietočné množstvo pri nižšej výslednej cene. Zdôrazňujeme, že po preskúmaní individuálnych požiadaviek .

Ich nízka cena a veľmi jednoduchá montáž a hlavne demontáž, je dôvodom, že PE. SDR PNDN 32x, 0. Dostupnosť: skladom Tento tovar máme skladom a vieme ho hneď expedovať. Vaše cena bez DPH, 3Kč. Doporučená cena , 3Kč. HDPE DN1x PNtyče.


Päťvrstvové plasthliníkové potrubie z HDPE.

Použití hadice: - Domovní přípojky - K zavlažování - Sací potrubí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Koncová cena bez DPH: Kč. Hodnocení produktu: 0x . Je vyro bena z kvalitního.


Jednotková cena : 12Kč bez DPH 15Kč s DPH. Hlídat cenu Přidat k porovnáníPotřebujete poradit? Jmenovitá velikost:. Plastové spojky z PP pre PE rúry PN16.


PP hladký kompaktný plnostenný kanalizačný systém PP WASTIC SN 10. Cena bez DPH: 2Kč (€). Hrúbka Hmotnosť Počet ks. Konstrukce podpůrná (dle typu).


Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Měrná jednotka (MJ): metr. VODOVODNÍ POLYETYLENOVÁ TLAKOVÁ TRUBKA 32x,PN16. Nezáväzné ceny vrátane DPH sú platné od 1. Objednajte si službu Týždenné ceny komoditných plastov. Zobacz inne Pozostałe akcesoria elektryczne, . K navýšení ceny došlo z důvodu technicky složitějšího a tím i finančně. CENA DOPRAVY TÉTO POLOŽKY NA POPTÁVKU - NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA.


Frialen W 45° elektrotvar. Aktuální cenu si vyžádejte u svého obchodníka. Minimální odběr je 300m, nebo dle skladových zásob dodavatele. DO CENY NENÍ ZAPOČTENA PŘEPRAVA!


Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v . Ušetříte, Kč (– ). Kategórie, v ktorých je firma umiestnená ( ). OPTOHARD , síla stěny mm, m, 2Kč.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.