pondelok 18. septembra 2017

Ubytování lednickovaltický areál s bazénem

Vyberte si z více než 3penzionů - najdete hodnocení, fotky, ceny, vybavenost. S ubytovaním sme boli maximálne spokojní. Lednicko - valtický areál - hľadať hotely s bazénom.


Poloha blízko centra a . Ubytování s hodnocením zákazníků.

Venku je dvorek, zahrada s bazénem a opalovacími lehátky, prostorné posezení pod . Holešinských, útulné domácí prostředí, poklizené pokoje, výborné jídlo, vinné degustace a zahradu s bazénem. Hotel nabízí pokojů s kapacitou 1lůžek. Kapacita je nejvyšší v oblasti tohoto . Apartmány Amaris Strachotín - ubytování v Pálavě s bazénem.


V pamäti Podobné Preložiť túto stránku V ceně ubytování je snídaně, venkovní zastřešený letní bazén. Valtice, kraj Jihomoravský, okres Břeclav.

Dvoupatrový penzion nabízí ubytování v rodinném apartmánu, který je pro osoby. Hosté mohou využívat vchod na dvůr, venkovní bazén , zahradu a grilování. Lázně Lednice se nachází 50m od našich apartmánů. Rezervujte si ubytování ! Součástí areálu apartmánů je bazén. Relax Hotel Štork, Lednice na Moravě, ubytování , hotel, restaurace, bazén ,, Hotel Galant, . Trnávky 31 Trnávky mapa 55.


Chata Chřibalka Buchlovice - ubytování se saunou na klidném místě“. Luxusní rekreační dům s krytým bazénem se slanou vodou - Chřiby“. Bazén je pro ubytované.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Lednice - My hotel - hotel s restaurací, bazénem , wellness a vinařstvím- tip pro svatební oslavu. Garance stejné nebo nižší ceny.


My hotel nabízí kromě špičkového ubytování , vlastní Grandmoravia . Hledáte ubytování v kempu?

Rodinný penzion nabízí ubytování v podkrovních pokojích a apartmánech v přízemí. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi. Pro děti je připravený malý bazén a zahrada, kde je menší hřiště a houpačka.


Těšit se můžete na venkovní krytý bazén , vířivku, saunu a masáže. Po dohodě lze využít venkovní bazén. V uzavřeném areálu se zahradní úpravou je k dispozici venkovní bazén , venkovní. Pension Vinařský dvůr ve Valticích má kvalitní ubytování s tématikou vinařství a proto se stal. V krytém bazénu se můžete schladit, relaxovat a rovněž využít saunu.


V nově zbudovaném zařízení je možné ubytování v deseti pokojích a čtyřech apartmánech. Bezbariérový přístup, Parkování, Pes, Restaurace, Dětský bazén , Terasa. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 6Kč za osobu a noc. Kvalitně zařízená zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s bazénem a terasou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.