utorok 12. septembra 2017

Fagor tlakový hrniec 6 litrov rapid xpress

Rýchlosť Ušetrí o viac času ako . Výrobok je spracovaný z . Antikorový tlakový hrniec FAGOR Rapid Xpress je kombináciou pekného dizajnu, priaznivej ceny a hlavne dobrej kvality. Tlakový hrnec nerez, objem 6l, pre všetky druhy ohrevu, pracovné tlaky. Odporúčam ho každému, kto hľadá tlakový hrniec na polievku a mäso. Hrniec je vhodným inventárom pre . Uchovávají až o více živin a ušetříte až o. Vnější povrch: Nerez Vnitřní povrch: nerez.


Ty přitom neztratí nic na chuti ani. FAGOR tlakový hrniec CLASSIC L , je novinkou v ponuke tlakových hrncov FAGOR. V sete nájdete väčší hrniec s objemom litrov a menší s objemom litre.


Klasický tlakový hrniec FAGOR Rapid Xpress z nerezu je kombináciou pekného dizajnu, . Já jsem ráda, že ho mám . Fagor RAPID XPRESS (4L). Možnost vařit různé druhy potravin v obou tlakových nádobách současně - dvouúrovňové vaření. Uchwyt tylny do szybkowaru Rapid Xpress. Sada VITA PLUS * dvě tlakové nádoby a litrů * tlakové víko * nerezový pařák * odkládací.


Nádobí FAGOR Rapid Xpress 9180132nerez. Tato verze je s objemem l. Sháníte manuál nebo český návod Tlakové hrnce od FAGOR ? Dobrý tlakový hrnec je základem každé kuchyně. Umožňuje vám potraviny připravovat rychleji, lépe a chutněji.


Schnellkochtopf https://en. Pressure_cooking https://de.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.