štvrtok 25. mája 2017

Výstava nábytku 2016

Každoročne v marci prináša najnovšie trendy. Je zdrojom inšpirácie už rokov. Láka obchodníkov, architektov, novinárov i laickú verejnosť.


Súčasťou veľtrhu je aj výstava výtvarného umenia ART venovaná voľnému a úžitkovému umeniu - soche, maľbe, keramike, grafike,. Kongresové a výstavní centrum Aldis Hradec Králové.

Veľkorysá a inšpirujúca. Tak sa dá najjednoduchšie nazvať tohtoročná najprestížnejšia výstava nábytku v talianskom Miláne – Salone del Mobile Milano 12. Môj dom, moje kráľovstvo! Len v Nitre, na najväčšom veľtrhu nábytku na Slovensku, nájdete všetko do domu či bytu pod jednou strechou.


Výstava Nábytok a bývanie . Každý veletrh a výstava s veškerými potřebnými údaji. Pavel Sehnal, který vyzdvihl nárůst zájmu o segment veletrhů a výstav jak z řad vystavovatelů, .

Mezinárodní veletrh nábytku , interiérů a bytových doplňků. Vás na výstavu NÁBYTOK A BÝVANIE 10. Už tradične sa s veľtrhom nábytku spája výstava Fórum dizajnu, ktorá tento. Počas druhého marcového týždňa sa bude v Nitre, na výstavisku Agrokomplex, konať veľká výstava Nábytku a bývania.


Keďže pre vytvorenie dokonalého . Testy, recenzie, reportáže, motoršport a výstavy. V expozíciách bolo vidno, že domáca produkcia nábytku je zárukou vysokej kvality a vďaka dizajnovému riešeniu. Podujatie Nitra, výstavy, akcie Nitra, 26. FOR INTERIOR, PVA Letňany, . Navštívte najtrendovejší veľtrh nábytku. Plánujete si zariadiť dom či byt?


Zaujímate sa o interiérový dizajn? Alebo len plánujete svoje. Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX představuje nejnovější trendy ve vybavení interiéru a doplňky bydlení a tvoří tak alternativní nabídku nábytku.


Cestovné poistenie priamo cez internet, s okamžitou platnosťou. Dovolenka, služobná cesta, práca a brigáda.

Výhodné ceny pre Chorvátsko. Medzinárodná výstava nábytku a výrobkov pre domácnosť. Obchodná a priemyselná komora Turkmenistanu. Najnovšie interiérové trendy, novinky pre váš domov a množstvo dizajnovej inšpirácie vás už tradične čaká na výstave Nábytok a Bývanie v . Zoznam prihlásených Autodrom Vysoké Mýto I. Pre pretek je stanovený limit pretekárov.


VÝSTAVA OHÝBANÉHO NÁBYTKU VE VILE TUGENDHAT. Největší výstava nábytku v Královéhradeckém kraji. Jarní veletrhy a výstavy.


Srdečně Vás zveme na letošní jarní veletrhy nábytku a bydlení v Nitře, Praze a Brně. Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.