piatok 19. mája 2017

Drevene prepravky predaj

Inzeráty drevene bednicky. Bezplatná inzercia, drevene bednicky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predám drevené bednicky. Vyrobené sú zo smrekového dreva.

Všetky časti sú hoblovane a brúsené kusy. PREDAM 10ks klasicke starsie zeleninarske PREPRAVKY nizke, vyska cm. Počet kusov na predaj 42.


Výroba a predaj drevených prepraviek z lúpanej dýhy ktoré sú vhodné na prepravu, zber, skladovanie a obchodné balenie ovocia a zeleniny. Prepravka na ovocie a zeleninu OZ-S nosnosť kg. Môže byť rôznych farieb.


Rozmer: 600x400x220mm, hmotnosť prepravky je kg. Drevená prepravka z dreva.

Rôzne typy a veľkosti prepraviek - na mäso, pečivo, zákusky a iné produkty výroby a prírody. Využijete vždy, keď potrebujete niečo premiestniť alebo odložiť a . Provozováno na ABRA eSHOP s podporou informačních systémů ABRA. Zákaz predaja alkoholu osobám mladším ako rokov. E-shop je optimalizovaný pre . Vhodne ako uskladnenie potravin, zeleniny a na aranzovanie roznych predmetov. Stolík z debničiek classic 30.


Táto stena z drevených debničiek má rozmery 100x100xcm. OBI Pojazdná drevená prepravka. OBI Univerzálny box Santos transparentný XS l. Kristallbox l transparentný.


Ponukám na predaj 2x staré vojenské plechové bedničky. Obchod pre drevené debny pre skladovanie rustikálny povrch debny na predaj na luyiwoodenproducts. Sme jedným z popredných drevených prepravky. Kolko stoja tieto drevene debnicky dakujem za info. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Policové regály stavebnicové Policové regály bezskrutkové Bunkové regály Paletové regály.

Perforovanie v debnách umožňujú prístup vzduchu k potravinám a ich dlhšiu . Nahrádza tradičné drevené prepravky trvácnejším, udržateľnejším a hygienickejším plastovým materiálom. Má všetky výhody opakovane použiteľných . Povoľuje sa predaj výrobkov a poskytovanie služieb uvedených v § tohto trhového. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zobrazit Detail produktu. Plastové prepravky na potravinárske účely. Uskladnenie alebo prenášanie hrozna, muštu, ovocia, zeleniny vody atď.


Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží. Svet Bedničiek - Farmárske potraviny domov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.