streda 31. mája 2017

Vysavac na mokre cistenie

Veľká nádrž z nerezovej . Tyčový aku vysávač – na mokré i suché čistenie , technológia PowerCyclone pre vysoký výkon vysávania, hubica TriActive Turbo pre silný výkon na kobercoch, . Viacúčelové a multifunkčné vysávače. Podlahový umývací stroj v exkluzívnej . Vysávače Mokré vysávanie: áNO.

Zoznam je obmedzený pomocou filtrov: Mokré vysávanie. Einhell Vysavač pro mokré i suché sání TC- VC 193. Mnohí výrobcovia a distribútori uvádzajú pri niektorých typoch . Prečo je vysávač AquaTrio lepší ako vysávanie s čistením alebo čistenie parou? Mokrá alebo suchá, hrubá alebo jemná špina? Vďaka svojej výbave spoľahlivo odstránia každý druh.


Medzi novinky môžeme zaradiť napríklad takzvané mokré čistenie.

Na koberce by som odporučil skôr viacúčelové vysávače s funkciou . Prenosný odstraňovač škvŕn, vhodný pre čistenie kobercov, predložky,. VAX je multifunkční model VAX FLOORMATE DELUXE ( HF85-FM-D-E), který uvítají nejen průkopníci bezkobercových ploch, ale všichni . Preklad „ vysávač pre mokré čistenie “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


TASKI vacumat 44T Vám prináša: Zvýšenú produktivitu. Philips PowerPro Aqua je nový výkonný bezšnúrový vysávač na suché aj mokré čistenie. Spája tak vysávanie a umývanie na rýchle upratanie každodenného . Vyskúšali sme tri inteligentné vysávače iRobot, ktoré sľubujú, že sa o. Robota na mokré čistenie je po dokončení cyklu potrebné do nabíjacej . Máte vybrané filtry: suché, mokré , šamponování.


Výkonný vysávač na suché aj mokré vysávanie. Robustný a spoľahlivý v interiéri aj exteriéri. Nezáleží na tom, aké silné je znečistenie, alebo kde je zdroj špiny, . Preložiť slovo „ vysávač pre mokré čistenie “ zo slovenčiny do angličtiny.

Viacucelovy-vysavac-Thomas-AQUA-P. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Keď sa objavili bez káblové tyčové vysávače , mnohým sa pri upratovaní zlepšila nálada. Zelmer ZVC 7ST je multifunkčný vysávač v modernom štýle s množstvom praktických funkcií.


Je určený pre mokré a suché vysávanie, čistenie kobercov a . Víceúčelové a multifunkční vysavače. Zariadenie na vysávanie, ktoré je schopné odstrániť tekutú špinu. Naše vysávače odstraňujú nielen prach. Ponúkame Vám aj mokré a suché vysávače , ako aj sacie zariadenia na priemyselné čistenie.


Nadstavec so stierkou na čistenie kobercov. Navrhnuté pre vysávač na mokré aj suché vysávanie: - Aqua Excel Carpet Washer. Jednoduché čistenie filtra vďaka poloautomatickému systému čistenia (SFC) . Lavor Ares IF je malý a tichý vysávač pre vysávanie suchých a mokrých nečistôt. Je profesionálny vysávač pre mokré a suché vysávanie, čistenie a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.